Stress

Geen reacties

Volgens Suffie is iedereen zo'n beetje aan vakantie toe.

Op alle logs kun je het voelen: de stress slaat toe. Stress om Pim, stress om het werk, stress om het wonen, stress om het huis, stress om deadlines, stress om ultra-rechts, stress om ultra-links, stress om reacties, stress om geen reacties, stress om moederdag, stress om elkaar, stress om de stress....

Gevolg? Mensen die ge?rriteerd zijn, die depressief zijn, die ziek zijn en die boos op elkaar worden. Patrick heeft het bekeken, die gooit gewoon een weekje zijn log dicht. Vakantie, zoals hij zegt, hetgeen toch een stuk vriendelijker klinkt dan 'op zwart gooien'.

Suffie heeft het ook een beetje, is minder flexibel, sneller moe en sneller ge?rriteerd. Maar Suffie heeft iets om naar uit te kijken! Suffie gaat in juli heerlijk twee weken naar Tunesi?, samen met Suffinnetje, Kleine Suffie en een stel goede vrienden die Suffie daar een tijd geleden ook heeft ontmoet (inderdaad, een muzikant). Dat vooruitzicht alleen al doet Suffie's stress al grotendeels van het lijf glijden. De gedachten aan zon, zee, drank en kamelen hebben een onvermoed verkwikbaar effect op Suffie, een effect dat Suffie midden op de dag in een domme grijns kan doen uitbreken... Weg van de stress, heerlijk!!

Helaas brengt het geheel ook weer een aantal nieuwe stressoren met zich mee. De vakantie moet namelijk nog wel betaald worden...!!

Door Suffie

Zondag 12 Mei 2002 te 11:04 am

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.