Complot-theorie

Geen reacties

Volgens officier van justitie, en tevens lijsttrekker van Leefbaar Nederland, Fred Teeven is het onwaarschijnlijk dat Folkert van der G. de aanslag volledig in zijn eentje heeft beraamd. Teeven stelt dat de voorbereiding, waaronder de verkenning van het Mediapark, vrijwel niet door ??n persoon te doen is.

Natuurlijk is Teeven er als de kippen bij om zijn mening in het openbaar te verkondigen, misschien uit pure bemoeizucht, misschien om aan zijn speurdersinstinct gehoor te geven of misschien wel met het oog op de komende verkiezingen. Teeven heeft zich ook al te vergeefs opgegeven voor de speciale recherchecommissie die het onderzoek moet gaan begeleiden. Het zou dus zo maar kunnen dat hij hier het ongelijk probeert aan te tonen van degene die uiteindelijk heeft besloten hem niet in de commissie te laten plaatsnemen.

Er is echter ??n ding dat Suffie dwarszit. Suffie heeft op het justiti?le vlak diverse malen met deze meneer te maken gehad en geleerd dat hij als speurneus ??n bijzonder vervelende eigenschap heeft: hij heeft vrijwel altijd gelijk... scary, isn't it??

Door Suffie

Zondag 12 Mei 2002 te 2:45 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.