Koppijn

Eén reactie

Soms zijn er dingen die ingrijpender zijn dan Langendammen, Kokken, Melkerts, Spongen, Hammersteinen, verkiezingen en Lijsten Pimmen Fortuynen. Suffie had vandaag en knallende koppijn. Dat begon vanmorgen vroeg al met een spontane aanval van duizeligheid tijdens het smeren van de middagboterham. Onderweg in de Suffiemobiel zakte het weer even weg, om vanmiddag voor de klas in een hevige, knetterende en schedelklievende migraine-aanval uit te barsten. Suffie weet niet meer hoe hij uiteindelijk thuis is gekomen. Nu, na een meervoudige overdosis paracetamol, hervindt Suffie weer enigszins de controle over zijn lichaam en geestvermogens.

Migraine schijnt vooral een vrouwenkwaal te zijn. Suffie heeft er al jaren bij tijd en wijle last van. Suffie vindt dat op zich niet zo heel erg. Suffie heeft zich namelijk ook laten vertellen dat veel vrouwen vallen op de feminiene kant van de man...

Door Suffie

Dinsdag 14 Mei 2002 te 9:00 pm

Geplaatst in Rotting en Verval

Eén reactie

 1. heyhey,
  ik heb ook een keiharde
  koppijn.
  sms me op het nummer

   tine debukker

  tine debukker

  (E-mail ) (URL)

  14-03-’03 13:18

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.