Kleine geneugten

Geen reacties

Wat kan een mens toch kinderlijk en beschamend euforisch worden van het simpele feit dat zijn gras er zo mooi bij ligt. Enkele weken geleden heeft Suffinnetje, na jarenlange grasmis?re, de knoop doorgehakt en zo'n beetje de complete toplaag in de tuin van Huize Suffie omgespit, veredelt, opgehoogd en vervolgens belegd met een volledig nieuwe grasmat.

Kinderlijk genoeg is Suffie, die op zich de tuingevoeligheid van een sta-caravan heeft, niet uit de tuin weg te slaan na de vaststelling dat het gazonnetje bij Huize Suffie er wel heel mooi bij ligt. Misschien heeft het ook iets te maken met de zomerse uitstraling, die Suffie doet verlangen naar lange, hete avonden in de tuin, met fakkels en een goede fles Medoc, waarbij het tot diep in de nacht goed toeven is. Suffie verlangt er naar om op zo'n avond tot diep in de nacht met Suffinnetje allerlei ondeugende dingen op het gazon te doen, wetende dat de schutting niet voor niets tot boven de maximaal toegestane hoogte is opgetrokken. Suffie heeft dat een beetje gemist in de afgelopen jaren, hoewel de nachtelijke gymnastiekoefeningen op Kleine Suffie's tuinschommel ook niet te versmaden waren.

Weet iemand hoe het met de mieren zit dit jaar??

Door Suffie

Vrijdag 17 Mei 2002 te 6:09 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.