Heen en terug

Zes reacties

Ik stopte voor het zebrapad en zij stak over. Terwijl ze voor mijn auto langsliep wierp ze mij een diep blauwe blik toe, smeulend en uitnodigend tegelijk en ik wist dat mijn leven zonder haar nooit meer betekenis zou hebben. Ze was perfect, juist omdat ze het niet was. Het ietwat scheve lachje dat ze me vanuit een ondeugend gezichtje toewierp, de rijkelijk gevulde bips waarmee ze mijn wereld heen en weer wiegde en de enorme wolk goudkleurig haar die achter haar aangolfde, maakten dat ik haar verdoofd nakeek terwijl ze in de richting van het park wegliep, een klein wit hondje met zich voerend.

De hele verdere dag bleef ik ernstig van de leg. Ik schudde de handen van de verkeerde cli?nten, liet mijn baas drie keer uitleggen waarom hij de pest op me in had en liet in totaal vier bakken koffie koud worden omdat ik het te druk had met uit het raam staren. Toen ik aan het eind van de dag naar huis reed en bij het bewuste zebrapad aankwam, zag ik haar tot mijn intense verbazing met haar hondje uit het park komen. Ik liet haar oversteken en weer voelde ik haar smeulende blik langzaam en verlangend over mijn gezicht trekken.

Beleefd glimlachte ik terug en reed achter haar langs de kruising op. Toen ik even verderop de snelweg opdraaide was ze al half uit mijn gedachten verdwenen. Iemand die er zo lang over doet om haar hond uit te laten kan nooit tijd genoeg overhouden om een fastoenlijke relatie op te bouwen...

Door Suffie

Vrijdag 16 September 2005 te 4:10 pm

Geplaatst in Mooi & Warm

zes reacties

 1. Oke… ik denk even na over die laatste zin …

  karin

  karin

  (URL)

  16-09-’05 18:13

 1. Even voor de goede orde dan, heb jij een hond?

  Leugenaar

  Leugenaar

  (URL)

  16-09-’05 20:06

 1. …iemand die er zo over nadenkt ook niet…;)

  blue

  blue

  (URL)

  16-09-’05 21:52

 1. Euh, lieverd … ze doet er ook helemaal niet lang over. Ze was daar nog omdat ze op jou wachtte …

  Marti

  Marti

  (URL)

  17-09-’05 01:28

 1. Klinkt eerlijk gezegd toch, alsof zij een zinvoller dagbesteding had dan u! :-)

  Wiro

  Wiro

  (URL)

  17-09-’05 09:24

 1. Ze heeft volgens mij de hele dag op jou gewacht!

  Pollie

  Pollie

  (URL)

  19-09-’05 21:15

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.