Vol is vol...

Geen reacties

Suffie heeft vandaag een belangrijk besluit genomen: geen groene kikkers in de tuin! De reden voor deze onverwachte, doch drastische maatregel is vrij simpel. De tuin is vol...

Suffie heeft zo'n klein pestvijvertje, waar nog geen egel in zou kunnen verdrinken en daar zitten, voor zover zichtbaar, minimaal twee complete bruine kikkerfamilie's in. Gezellig hoor, maar wel een beetje krap. In de ochtend zitten ze met z'n allen op de waterkant en dat betekent nu al dringen om de beste plaatsjes. Suffie en overige gezinsleden lopen continu met het hoofd genegen door de tuin om te voorkomen dat ze in een onbezonnen moment zo'n bruinige amfibie naar de eeuwige kikkerjachtvelden toe trappen.

Suffie heeft helemaal niets tegen groene kikkers! Suffie vindt het gezamenlijk gekwaak in de avond zelfs gezelliger dan de geluidloze sessies van hun bruine opponenten. Mocht er ook per ongeluk eens een groene kikker in Suffie's tuin terecht komen, dan zal Suffie hem zeker niet de heg van de buren wijzen. Maar een complete populatie? Nee, dat gaat Suffie vertikken. Suffie's tuin is vol, het zou maar leiden tot agressie, voedseltekort en een onevenwichtige fauna in Suffie's tuin. Het zou misschien wel allerlei vogels aantrekken, zoals reigers. Of erger, katten!

Groene kikkers zijn leuk, heeft Suffie besloten, maar niet in Suffie's achtertuin....

Door Suffie

Maandag 20 Mei 2002 te 12:29 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.