Godemiché

Geen reacties

Met het 25-jarige jubileum van de seksuele revolutie in ons achterhoofd, is het opmerkelijk dat veel mannen nog steeds problemen hebben met het feit dat hun geliefden zo af en toe hun toevlucht nemen tot zo'n fijne vibrator. Tenminste, dat is de conclusie die Electric Luna met ons wil delen, aan de hand van de ervaringen in haar eigen omgeving. Suffie daarentegen, beschouwt de vibrator als één van de belangrijkste zegeningen in de najaren van de industri?le revolutie. Nimmer werd een voorwerp uitgevonden dat de man meer werk uit handen nam, dan deze eenvoudig te bedienen en vrij goedkoop te voeden Lange Jannen. Ze houden, tijdens afwezigheid of inactiviteit van de mannelijke partner, die huid en de vliezen soepel en getraind en voorkomen dat de vrouwelijke wederhelft ontevreden of gefrustreerd raakt. Ze zorgen ervoor dat een af en toe optredend lichamelijk manco van de mannelijke zijde niet automatisch tot een fiasco leidt, hetgeen ook geldt voor een eventuele voortijdige ontlading. Maar ook kan een vibrator een fijne partner zijn in die situaties waarin de lichamelijke uitrusting te kort schiet. Wat te denken van het beoefenen van de dubbele penetratie, zonder dat daarvoor één of andere vage kennis moet komen opdraven? Of een combinatie van andere, doorgaans als fysiek onmogelijk bestempelde technieken? In die gevallen is zo'n fijne jongen toch gauw een uitkomst.

Neen, Suffie heeft geen last van concurrentiegevoelens, zolang de gebruikte middelen maar roze, zwart of liever nog transparant zijn en zich qua aanblik duidelijk onderscheiden van Suffie's eigen uitrustingsstukken. Sterker nog, hoe buitenissiger van vorm en uitvoering, hoe beter!

Eigenlijk heeft Suffie maar één bezwaar en dat is de rotherrie die de krengen over het algemeen voortbrengen. Alsof je met een elektrische tandenborstel ligt te vozen! Maar ook daar zal in de loop der jaren wel een oplossing voor gevonden worden.

Door Suffie

Dinsdag 21 Mei 2002 te 8:56 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.