De angst regeert

Geen reacties

Gisteravond, tijdens het bereiden van de maaltijd, hoorde Suffie met een half oor een berichtje van de overheid op de televisie, een spotje waarin nog even werd uitgelegd wat er gedaan moest worden als de sirene van de burgerbeveiliging afging. "Ga snel naar binnen, sluit deuren en ramen en zet de radio of televisie aan voor nieuws", was de boodschap. Suffie wat dit vermoedelijk al lang vergeten, ware het niet dat de afgelopen dagen opvallend veel wordt gesproken over nieuwe aanslagen in Amerika en mogelijk Europa, waarbij misschien wel eens biologische of nucleaire wapens gebruikt konden worden.

Is dit toeval? Of weet de overheid iets wat wij niet mogen weten? Of speelt de parano?de kant van Suffie nu parten? In ieder geval voelt Suffie zich niet op zijn gemak. Suffie heeft Suffinnetje opdracht gegeven om een paar dozen soep in blik in de kelder koud te zetten....

Door Suffie

Woensdag 22 Mei 2002 te 08:43 am

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.