Spong for President!!

Geen reacties

Nee, dan die meneer Spong, u weet wel, die advokaat! Dat is een goed mens, een betrouwbaar politicus die we in de gaten moeten houden. Hier is de man die Nederland nodig heeft. Een fiere blik, een krachtdadige en open houding en to the point als geen ander. Wat nou Jip en Janneke? Je reinste Okkie Pepernoot zul je bedoelen, compleet met streepjes tussen alle let-ter-gre-pen. En heeft u dat gelaat wel eens gezien? Is dat opperste betrouwbaarheid of niet?

Spong heeft aangifte gedaan van overtreding van artikel 137d van het Wetboek van Strafrecht, ofwel het aanzetten tot haat, en wel tegen een aantal vooraanstaande politici en journalisten, die zijn voormalige cli?nt Pim Fortuyn nazigedrag zouden hebben toegedicht. Kijk, dat is een man van principes. En van timing natuurlijk! Gewoon op het hoogtepunt van de rouw het mes in de rug, niet van dat lieve! Smeedt het ijzer als het heet is, zal hij gedacht hebben. Uitgekiend hoor...

Nu zegt diezelfde man dat hij er over denkt diezelfde aanklacht in te trekken als de LPF daarmee in het kabinet komt. Welnu, dat is ruimhartigheid! Iemand die zo flexibel met zijn principes weet om te gaan, verdient een plaats in de geschiedenisboeken. Alles voor God en Vaderland, desnoods door verkrachting van het recht. Wat nou politiek spel? Wat nou ordinaire chantage? Spong offert zijn geweten op ten gunste van het welzijn van het volk.

Die man verdient geen ministerpost! Hij dient onverwijld tot onze nieuwe premier te worden gekroond, het liefst voor het leven!

Lang leve Spong, lang leve de democratie!

Door Suffie

Woensdag 22 Mei 2002 te 8:26 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.