We worden toch niet ziek..??

Geen reacties

Los van alle narigheid in de wereld van dit moment, heeft Suffie in de afgelopen uren ook nog eens te maken gekregen met een gevoelsmatig opzwellend hoofd, een ernstig vocht- en slijmprobleem in de neusholte en een keel die aanvoelt alsof Suffie gepoogd heeft een klinkertje in te slikken.

Mogelijk dat de virtuele knuffel die Suffie doneerde aan Marti, vanwege haar griepaanval in de afgelopen dagen, toch heeft geresulteerd in een overdracht van een fiks griepvirus. Zou meneer Norton in deze uitkomst kunnen bieden? Of is Suffie vooralsnog aangewezen op de beproefde homeopatische middelen die Suffie in het verleden placht te gebruiken om door dergelijke donkere dagen heen te komen? De tijd gaat het ons leren, Suffie gaat ten bedde..

*snif..*

Door Suffie

Woensdag 22 Mei 2002 te 10:48 pm

Geplaatst in Rotting en Verval

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.