Ja hoor...

Geen reacties

Suffie is vannacht veranderd in 's lands belangrijkste producent van menselijke snot. Het loopt spontaan uit Suffie's hoofd, zonder dat er maar iets aan gedaan hoeft te worden. Wonderlijk eigenlijk, dat de natuur dit soort processen zo goed zelf regelt. Wat er niet in hoort loopt er vanzelf uit, zonder dat daar gehannes met sluitspieren of zo bij komt kijken. Toch heeft dit wonder ook zo zijn mindere kanten. Zo voelen Suffie's hoofd-, kaak- en bijholtes aan alsof iemand er hete thee in heeft gegoten, wat ongetwijfeld ten grondslag ligt aan het feit dat Suffie vannacht geen oog heeft dichtgedaan. Maar daar spelen ook andere factoren in mee. Kennelijk is deze vochtafdrijving van dien aard geweest dat Suffie's hersenen droog zijn komen te liggen, met als resultaat een knallende koppijn. In dat licht is het leed van een keel die aanvoelt alsof iemand een hete kaassouffl? naar binnen heeft geduwd, te overzien.

Kortom, Suffie is ziek, scharrelt als een stervende dodo door het huis en leeft op koffie, Nisyleen en paracetamol. Omdat mensen vinden dat Suffie zo af en toe belangrijk is voor zijn bedrijf, hing Suffie om zeven uur al aan de telefoon, niet alleen om de collega's het slechte nieuws mee te delen, maar ook om te zorgen dat de paniek zou uitblijven en Suffie's taken van vandaag naar behoren zouden worden overgenomen. En nu zit Suffie, als een echte junk achter zijn toetsenbord en maakt zijn lijden wereldkundig, in plaats van terug tussen de klamme lappen te duiken...

Truste.... *snif..*

Door Suffie

Donderdag 23 Mei 2002 te 09:34 am

Geplaatst in Rotting en Verval

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.