Updeet

Geen reacties

Suffie heeft zojuist zijn werk gebeld met de mededeling dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat Suffie zijn bezigheden aldaar morgen gaat hervatten. Vreemd eigenlijk, volgens Suffie heeft iedereen die het een keertje druk heeft of wat arbeidstechnische tegenslagen te verwerken krijgt wel eens de gedachte om zich stiekem ziek te melden en lekker een paar daagjes thuis te blijven. Suffie, die nog steeds overmatig in zijn celstof zit te vloeien en ondertussen vele sensaties ondergaat die zich in de bovenste lichaamsdelen afspelen, is tot de conclusie gekomen dat hij liever in staat was geweest om te gaan werken...

*snif..*

Door Suffie

Donderdag 23 Mei 2002 te 4:10 pm

Geplaatst in Rotting en Verval

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.