Hapje?

Vijf reacties

In het winkelcentrum komen mij twee meisjes tegemoet, bloedmooi, hooguit 16 jaar en heftig met elkaar in gesprek. In het voorbijgaan pik ik een stukje conversatie op:
"...Ties zei nog tegen me: ik eet je onderbroek, zei die..."
"Ja, dat hoorde ik hem ook zeggen. Ik dacht nog...."

Verward overdenk ik deze communicatieflard terwijl de beide meisjes, heftig bilwiegend uit mijn zicht verdwijnen. Geschokt ben ik niet, meisjes van 16 waren ook in mijn generatie al vrijelijk seksueel actief en gezien mijn eigen hormonale behoeftes was ik ook op die leeftijd niet echt de juiste persoon om daar wat van te zeggen. Het eten van ondergoed was echter in die periode nog geen gemeengoed. Okay, af en toe wat op een slipje sabbelen of met je tanden een lastige panty verwijderen werd niet onmiddellijk beschouwd als een uitzonderlijk geval van fetisjisme, maar volledige comsumptie van textiel was in principe uit den boze.

Omdat ik er van uitga dat het domein van de eetbare slipjes ook voor deze, relatief jonge tieners nog een stapje te ver is, kan ik nog maar één conclusie trekken: ik heb het niet goed verstaan. Dat is op zich niet zo gek want mijn gehoor is er in de afgelopen jaren, onder invloed van jarenlang snoeihard muziek maken, bepaald niet op voorruit gegaan. Opgelucht haal ik adem, de Nederlandse tiener is nog niet door en door verrot, ik wordt gewoon doof! En dat is maar goed ook, want het zijn juiste deze misverstanden die de leukste stukjes opleveren...!

Door Suffie

Zondag 18 September 2005 te 3:41 pm

vijf reacties

 1. Slipjes eten? Das nog zo geheel vreemd niet. Een lief had ooit eens eetbare slipjes besteld voor me, maar ze zijn nooit aangekomen…misschien zijn ze wel buiten mij om verorberd. Alleszins:
  http://eroyin.be/eroyinshop/images/33000..

  Toon

  Toon

  18-09-’05 16:29

 1. Hahaha!
  Die 2e zin die je hoorde kan ik denk ik wel aanvullen: “Ja, dat hoorde ik hem ook zeggen. Ik dacht nog….” is “Ik dacht nog, dat heb ik vast niet goed verstaan.”
  :-)

  Marti

  Marti

  (URL)

  18-09-’05 16:40

 1. Hum, dat legt wel een bom onder de essentie van mijn stukje…

  Leugenaar

  Leugenaar

  (URL)

  18-09-’05 17:03

 1. In ieder geval: de geest vult zelf in waar het hart vol van is (of hoe was de uitdrukking ook al weer? ;))

  Moniq

  Moniq

  (E-mail ) (URL)

  19-09-’05 08:14

 1. Er schijnt een zelfbevredigende handeling te zijn, waarvan je ook doof wordt. :-)

  Wiro

  Wiro

  (URL)

  26-09-’05 20:47

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.