Bart

Eén reactie

Bart de Graaff, ons eigen enfant terrible van de Nederlandse televisie, is niet meer. Vandaag overleed hij aan de gevolgen van een buikvliesontsteking in combinatie met een darmperforatie. Bart had zichzelf al vanaf zijn tiende jaar verzoend met het feit dat hij, in verband met een ernstige nierziekte, niet oud zou worden. In de tijd die hem gegund was, heeft hij zijn best gedaan om zijn stempel op het Nederlandse mediabestel te zetten. En dat is hem gelukt ook. Een eigen omroep, roem en rijkdom en de wetenschap dat hij als klein en brutaal pestkereltje meerdere malen voor elkaar heeft gekregen wat anderen nooit hadden gedurfd. Bart leefde snel en intens, in de wetenschap dat hij weinig tijd had om zijn dromen te verwezenlijken.

Bart, Suffie vond je een kleine etterbuil, maar je hebt ze in medialand mooi allemaal een schop onder hun reet verkocht!

'Gods speed..'


Door Suffie

Zaterdag 25 Mei 2002 te 7:16 pm

Geplaatst in Het leven

Eén reactie

  1. Give what you have. To someone, it may be better than you dare to think.

     Twaddell Hannah

    Twaddell Hannah

    (E-mail ) (URL)

    28-02-’04 08:48

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.