De eerste keer

Geen reacties

Slim idee om jezelf in Weblogland op de kaart te zetten. Je zet een zich verspreidende schrijfopdracht uit en laat iedere deelnemer een link naar jezelf plaatsen. Niet Suffie's manier van werken, maar van een brutaalheid die Suffie zeker kan waarderen. Bij deze Suffie's bijdrage:

Ze hadden nu een paar maanden verkering, maar het was er nog niet van gekomen. Daar zorgden haar ouders wel voor, die hardnekkig over de maagdelijkheid van hun dochter waakten. Hij vond het niet erg, ze was het waard vond hij. Bovendien zou het nu vast gaan gebeuren. Dit weekend mocht hij voor het eerst mee naar de camping van haar ouders. En die hadden speciaal voor de kinderen plus aanhang een klein, oud caravannetje op de kop getikt en deze naast de hunne geplaatst. En uiteraard was het de bedoeling dat hij daar met haar de nacht ging doorbrengen. De klap kwam dan ook hard aan toen ze vertelde dat haar zus in diezelfde caravan zou slapen, door haar ouders als waakhond neergezet.

En daar lagen ze dan, met z'n twee?n op een bedbank. Naast elkaar, maar met een tussenruimte van 60 centimeter. Toen hij uit het eetgedeelte de regelmatige ademhaling van zuslief hoorde, daaruit opmakend dat ze sliep, had hij nog geprobeerd om naast zijn geliefde te kruipen, maar ze had het resoluut afgewezen. "Niet waar zij bij is, als ze wakker wordt durf ik haar niet meer onder ogen te komen" fluisterde ze. Kwaad was hij in zijn eigen bed gekropen en na enige minuten viel hij in slaap.

Midden in de nacht werd hij wakker toen een warm en slank vrouwenlichaam bij hem in bed kroop. Zijn hart sprong op, ze durfde dus toch. Voor de zekerheid luisterde hij nog even naar de ademhaling van zuslief. Die klonk langzaam en regelmatig en in de nachtelijke stilte klonk het dichterbij dan hij verwacht had.

Hij probeerde haar te zoenen, maar zij wendde haar hoofd af. Ze draaide haar rug naar hem toe en duwde haar billen in zijn schoot, zodat ze als lepeltjes in bed lagen. Toen hij voelde dat ze niets aan had, merkte hij dat zijn lichaam onmiddellijk reageerde. Hij probeerde haar borsten vast te pakken, maar ze pakte zijn hand en leidde deze resoluut naar een ander plekje. En dat alles in volmaakte stilte. Voorzichtig ging hij in haar, het ging gemakkelijker dan hij verwacht had. Zijn hart klopte wild, ze deden het!

Ze bewogen langzaam en voorzichtig om geen geluid te maken. Het bed kraakte en ze lagen enkele ogenblikken verstijfd te luisteren. Maar de ademhaling ging gewoon door en voorzichtig hervatten ze hun bewegingen. Na enkele minuten voelde hij dat de gloeiende en groeiende warmte in zijn lendenen dreigde te exploderen en uiteindelijk kwam hij klaar, trillend en met bonzend hoofd, en deed zijn uiterste best om geen geluid te maken. Hij verslapte en probeerde zijn hijgen onder controle te brengen, terwijl hij voelde dat ze zichzelf nog even een kleine nabehandeling gaf om haar eigen gerief te bereiken. Uiteindelijk bleven beiden enige minuten doodstil liggen, totdat ze zich plotsklaps uit het bed liet glijden en in het donker verdween. Maar dat maakte hij al eigenlijk niet meer mee...

De volgende morgen deed ze alsof er niets gebeurd was, maar hij voelde zich opperbest. Toen ze even alleen in de keuken van de caravan stonden, fluisterde hij:"zie je wel dat het kon? Ging toch prima vannacht?" Ze draaide zich naar hem om en keek hem niet begrijpend aan. "Wat bedoel je? Ik begrijp je niet." Hij lachte onzeker. "Nou, je weet wel. Vannacht?" Ze haalde haar schouders op en liep met een spottende lach naar buiten toe. "Ik weet niet waar je het over hebt, je hebt zeker gedroomd."

Hij bleef verward achter. Had hij gedroomd? Of nam ze hem in de maling? Misschien had ze het onbewust in haar slaap laten gebeuren. Een vierde mogelijkheid schoot hem te binnen en een ongewilde blos knalde ineens naar zijn hoofd. Nee, bedacht hij zich, dat was te ver gezocht. Zo gek kon het niet wezen...

De volgende deelnemer? Die ruikt als het goed is al onraad...

Door Suffie

Maandag 27 Mei 2002 te 12:07 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.