Leven of geleefd worden...

Geen reacties

Suffie is ziek en ligt in bed de telefoon gaat of u nog even een werkstuk kunt inleveren, anders kunnen we uw diploma niet uitreiken, Jezus ook dat nog weer telefoon collega G. ligt in het ziekenhuis maar niet bekend is waar zou jij zijn werk willen overnemen nu eerst slapen gammel en snot maar iets beter aan de slag werkstuk maken en gitaar wegbrengen voor reparatie wat gaat een dag snel als je moe bent nu eerst neuken en dan slapen broerlief is jarig en daar willen we naartoe broer is een whiskyfijnproever en whisky dood de bacteri?n dus vooruit met de geit en daarna slapen Suffie is gebroken en sleept zich achter de computer waar ging die kutscriptie ook weer over? Christus wat een lap nog telefoon bij deze verantwoordelijk voor het gehele ICT onderwijs tenminste als je weer beter bent wie moeten we bellen voor die storing? moe dus maar meteen slapen en vandaag weer aan het werk wat dacht je van een eigen team? natuurlijk tegen een hogere salarisschaal maar wel tijdelijk om te wennen eerst nog een studieprobleem bespreken het lukt hem niet maar we willen graag dat hij er doorkomt al is het maar vanwege zijn inzet hallo, volgens mij is dat het werk van drie man en dat doe ik niet alleen eindelijk thuis ruzie met de buren omdat ze herrie maken en dan maar naar bed en slapen kut, wat is het vroeg ik heb een hekel aan de hele dag staan en mijn stem hees gillen maar ik ben de enige die dit kan gaan die vergaderingen altijd zo hier? ik ben bekaf had ik niet ook een weblog of zo? zou dat nog bestaan? nu wil Suffinnetje even een spelletje spelen op de computer eerst even slapen waarom is die kutcursus zo klote ver weg? zo veel koffie kan nooit goed zijn voor een mens file heen en file terug eten en staren naar de scriptie Jezus dat ik zo'n onzin heb kunnen neerzetten vanavond wil ik wel weer eens een keertje van bil godverdomme zoveel email? sommigen moet ik gewoon even antwoorden en nu ben ik moe en wil ik naar bed morgen niet vergeten om Freek op te halen want die rijdt mee en morgen eens kijken naar een motor want die renteverlaging levert flink op maar ik ben moe ik ben moe.....

help

Door Suffie

Donderdag 30 Mei 2002 te 11:23 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.