Suffie houdt van Katja

Geen reacties

Katja Schuurman, 's Neerlands soap-seksbeest num?ro uno, is wederom sterk in Suffie's achting gestegen.

Dat heeft alles te maken met haar standvastige en consequente optreden in het verkeer. Waar Marco, Ren? en Ron het na ??n alcoholische uitglijer al opgaven, blijft zij trouw en dapper volharden in de combinatie zuipen en autorijden. Waar andere, meestal weldenkende, mensen laf en voorspelbaar overgaan tot het BOB-schap, laat zij stoer en doortastend zien dat ze niet wijkt voor de terreur van de overheid, en moedig de dreiging met boete en cel trotseert.

Deze week bewees de fraaigevormde ster wederom minachtend te lachen om die zielige agentjes met hun blaasapparaatjes en pompte ze tijdens een controle zoveel alcohol in hun pijpjes dat deze uit pure onmacht en frustratie haar auto en rijbewijs afpakten. Way to go, Katja! Verdedig ons democratisch recht om bezopen achter het stuur van een auto te kruipen. Laat maar zien dat die stomme fietsers en suffe kinderen, die op onze stapavond op straat rondscharrelen, er zelf om gevraagd hebben als ze worden platgereden!

Lieve Katja, Suffie moet bekennen dat hij ernstig opgewonden raakt van de gedachte aan jou, onderuitgezakt zittend achter het stuur van je fraaie bolide, in je superstrakke rokje en een minuscuul topje, kirrend en met dubbele tong vragend of Suffie nog even mee naar huis wil voor een slaapmutsje. Keep up the good work!

Overigens heeft Suffie ook zo zijn principes op dit gebied. Zo gaat Suffie na het stappen steeds vaker gewoon met de auto naar huis. Want laten we eerlijk zijn, met je bezopen kop op de tram of in de taxi, dat is toch geen pan?

Door Suffie

Vrijdag 31 Mei 2002 te 09:16 am

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.