Nationale omkutdag 2002

Geen reacties

Suffie wil graag iedereen in Weblogland oproepen om mee te doen aan de eerste, echte nationale omkutdag! Suffie heeft deze dag der dagen gepland op 1 september 2002 en het is de bedoeling dat er op die dag massaal gaat worden omgekut.

Het is Suffie gebleken dat er behoorlijk wat wordt aangekut op het net, maar dat er weinig cohesie bestaat tussen de verschillende kutsites.

En dat is jammer, want als er ergens kracht en inspiratie uit kan worden gewonnen dan is het wel uit gezamelijk kutten op het net.

Vandaar Suffie's oproep. Suffie is er van overtuigd dat de Nationale omkutdag 2002 een grootse happening kan worden, in omvang wellicht grootser dan welke andere collectieve Internetactie dan ook! Het enige wat absoluut noodzakelijk is, is de motivatie om met z'n allen massaal om te kutten! Mail je vrienden, mail je maatjes, mail eenieder die actief is op het net! Trekt eenieder over de streep en haal hem over om op 1 september 2002 een snoeiharde omkut te realiseren.

Suffie loopt met het plan om speciaal voor die mensen die weinig ervaring in het omkutten hebben, een speciale omkutsite in het leven te roepen, waarop niet alleen allerlei idee?n en tips over omkutten kunnen worden geplaatst, maar waar ook plaats is voor het aangaan van contacten en discussies over omkutten in het algemeen en op 1 september in het bijzonder! Uiteraard zijn alle idee?n en suggesties welkom. Stuur ze naar omkutdag@suffie.com.

Sufffie rekent op u!!

Door Suffie

Zaterdag 01 Juni 2002 te 01:36 am

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.