Amateurcrematie

Geen reacties

Ze zitten er weer aan te komen: amateurcrematies. Mensen kopen de stoffelijke delen op van overleden runderen en varkens, wrijven ze in met vloeistoffen en plantenzaden en verbranden ze vervolgens op roosters met vuren gevoed door kolen en hout. Vervolgens worden de verkoolde resten opgegeten, eventueel weggespoeld met grote hoeveelheden gegist aftreksel van diverse granen, waaronder gerst en hop. Ritueel wordt er door de vrouwen over kinderen en tuin gesproken, door de mannen over tieten, werk en auto's.

Gruwelijk, maar Suffie heeft zo'n verkolings-sessie voor vandaag gepland...!! Maar Suffie heeft geen interesse in auto's...

Door Suffie

Zaterdag 01 Juni 2002 te 10:10 am

Geplaatst in Drank & Voer

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.