Dreiging van buitenaf

Geen reacties

Wist u dat speelgoed zich vermenigvuldigt? Suffie weet het zeker. Gisteravond nog! Suffie weet absoluut zeker dat er iets van zes autootjes in de huiskamer lagen en vanmorgen lagen er zeker een stuk of twintig. En niet keurig op tafel, zoals de vorige dag door Kleine Suffie achtergelaten, maar door de hele kamer verspreid!

Suffie heeft altijd al zo'n idee gehad, maar is nu overtuigd van de enige echte waarheid: We zijn omringd door speelgoed! Ongemerkt en geleidelijk neemt het speelgoed ons leven over. Het dringt door in onze economie, onze huizen, onze gezinnen, en mogelijk zelfs in onze intiemste vormen van samenzijn! Gisteren nog ging Suffie, tijdens de verplichte wekelijkse wip, per ongeluk op een grote, hardroze Elmo liggen die hem met kwade, bolle ogen aanstaarde! En wat dacht u van Lego? Dat spul neukt nog harder van konijnen! Iedere dag komt er een emmer bij in Huize Suffie.

Wat is de oorsprong? Is het buitenaards? En zo ja, is het goedaardig of bereid het speelgoed een invasie voor van iets dat wellicht nog gruwelijker en ingrijpender is? In ieder geval heeft Suffie ernstige verdenkingen tegen de nationaal opererende winkelier B.S. die op tientallen plaatsen in het land massaal speelgoed onder de Nederlandse bevolking uitzet, daarbij ondersteund door propaganda-acties in en op diverse media, waaronder kranten, folders en de televisie. Zijn doel? Misschien rijkdom, maar misschien ook een vooraanstaande positie in een toekomstig nieuw en door speelgoed beheerst Nederland.

In ieder geval neemt Suffie zijn maatregelen! Suffie heeft vanmorgen twee emmers Lego met een bezem onschadelijk gemaakt en een pijl en boog, compleet met Indianenhoofdtooi en rubber tomahawk ligt klaar om te worden verbrand.

Maar Suffie doet het in zijn broek voor Playmobil! Ze zijn snel, vrijwel onhoorbaar en er zijn zoveel soorten poppetjes, toegespitst op zoveel verschillende tactische acties dat Suffie zijn hart vasthoudt voor een eventueel plaats te vinden en grondig geco?rdineerde actie van die kant.

Suffie voelt zich onveilig, zeker omdat hij weet dat er een emmer van die kleine dondertjes in de kamer staat, mogelijk wachtend om een kans om Suffie o


,.kikklopi8

Door Suffie

Zaterdag 01 Juni 2002 te 12:27 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.