Pardon??

Geen reacties

De Amerikaanse senaat heeft een wet aangenomen die een invasie in Nederland toestaat, mocht in het nieuwe op te richten Internationale Strafhof dat hier zal komen te zetelen, een Amerikaanse onderdaan terzake oorlogsmisdaden berecht worden.

Godverdomme! Gekker moet het niet worden! Wat een ongelooflijke hypocriete klootzakken zijn het toch! De bek vol over rechtvaardigheid, de strijd tegen het onrecht en internationale balans! Maar oh wee, als er een Amerikaan buiten de pot pist! Dan mag het internationale recht ineens geen oordeel vormen. Volgens Suffie hebben die klotenyanks iets te vrezen over wat ze in de afgelopen jaren hier en daar hebben uitgevroten! Suffie snapt nu ineens waar het woord schurkenstaat vandaan komt!

Gatverdamme!!

Door Suffie

Zaterdag 08 Juni 2002 te 4:27 pm

Geplaatst in Absurdica

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.