Braak met smaak

Eén reactie

Van alle excrementele functies die het lichaam rijk is, wordt braken wellicht het meest ondergewaardeerd. Mensen pissen, schijten, ejaculeren, zweten en snuiten alsof het een lieve lust is, maar eens lekker fomeren is er over het algemeen niet bij.

Dat is jammer, want een keer goed overgeven kan soms heel verfrissend werken en een fijn en voldaan gevoel in het lijf teweeg brengen. Natuurlijk, meer dan andere functies is de kwaliteit van braken afhankelijk van een aantal externe factoren, meestal aard en hoeveelheid van de maaginhoud. Van die kleine stukjes die in je neus schieten, bijvoorbeeld. Dat is niet zo prettig. En ook die matgroene, stinkende drab die naar boven komt als je een lege maag hebt en die zo in je keel brandt, kan de lol van het fomeren aardig bederven. Maar een stevige, volle en niet al te vloeibare substantie, met niet te veel, en vooral zachte brokken, kan een lust zijn voor het lijf. Probeer het eens! Het zal u verbazen!

Voor de nieuwsgierigen onder u bij deze alvast een leuk experiment. Om optimaal resultaat uit dit experiment te halen, kunt u het onderstaande stappenplan het beste verdelen in drie dagen:

Dag 1: Eet veel knoflook en ui-houdende gerechten. Vermijdt vezelrijke voeding, maar scoor vooral ook peulvruchten. Probeer de hele dag door zo veel mogelijk zwarte koffie te drinken. Ook de werking van alcoholhoudende drank is heilzaam.

Dag 2: Drink zo veel mogelijk koffie, doch sla ontbijt en lunch over. Begin omstreeks 16:00 uur met het drinken van zoveel mogelijk bier. Neem omstreeks 18:00 uur een flinke maaltijd met veel knoflook, veel (vooral rood) vlees en veel prei of ui. Verwerk in de maaltijd veel pepers. Wilt u de maaltijd niet zelf bereiden, denk dat aan Thais of Mexicaans. Ga hierna stappen en drink gedurende de hele avond zo veel mogelijk bier. Sluit de avond af met het eten van een grote pita met shoarma. Neem daarbij veel alle bijbehorende sausen. Sla voor het slapen gaan snel twee glazen vodka-jus achterover.

Dag 3: Zorg dat u in de nacht van de 2e op de 3e dag beslist niet meer dan vier uur slaap krijgt. Poets geen tanden en was u niet. Neem plaats in een slecht geveerde auto en rijdt naar uw werk, liefst samen met een aantal mensen die het voorgaande programma eveneens hebben gevolgd. Sluit de ramen en zet tijdens het rijden de verwarming 20 minuten lang op de hoogste stand. Steek met zijn allen een zware shag op en laat na de eerste trek die snoeiharde scheet die u vermoedelijk al twee dagen dwars zit. Het effect zal u verbazen!

Veel plezier....

Door Suffie

Woensdag 19 Juni 2002 te 11:31 am

Geplaatst in Drank & Voer

Eén reactie

 1. Sorry,maar ik heb nog maar de eerste paar zinnen gelezen en het geeft me een gevoel dat u aanzet tot Boumimia.Ik heb nu nog niet erder gelezen na dat ik las “want een keer goed overgeven kan soms heel verfrissend werken en een fijn en voldaan gevoel in het lijf teweeg brengen”. Maar tot hier toe heb ik een standpunt neergezet. dat er in deze zin of dit volledige bericht wordt aangezet tot Boulimia of andere wreedzame doeningen.
  U heeft daar misschien een andere mening over, bij deze weet u de mijne ook.Ik weet dat ik niets te zeggen heb en u bent ook niets met mijn mening maar ik wou dit gewoon eens terloops tersprake maken.
  Mvg
  Diederik

  Diederik

  Diederik

  11-07-’06 23:35

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.