Treurnis...

Geen reacties

Conny Breukhoven, oftewel Vanessa, is uitgekozen om op te treden tijdens een groots benefietconcert in Amerika, onder meer georganiseerd door Jermaine Jackson, ter nagedachtenis van de gebeurtenissen van 11 september 2001. Zij zal daar onder andere op het podium staan met Witney Houston en Madonna. Onder de genodigden zijn onder meer president Bush en ex-president Clinton. Suffie kan zich niet voorstellen dat het hier een keuze betreft op basis van artistieke prestaties, meer op basis van geldelijke inbreng.

Zo niet, dan is dit een regelrechte klap in de bek van de vele duizenden Nederlandse musici die hun werk wel serieus nemen. In ieder geval wordt het imago van de Nederlandse popcultuur er niet geloofwaardiger op...

Door Suffie

Woensdag 19 Juni 2002 te 6:50 pm

Geplaatst in La musique

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.