Ik zou h??st denken ....

Geen reacties

.. dat het zou kunnen. Als hij echt zou willen. Als je vingertoppen jeuken. Toegegeven, klaar is ??n ding, af iets heel anders. Klaar ben ik wel min of meer, al weet ik zeker dat ik dingen over het hoofd heb gezien. Niet dat ik zo enorm slordig ben, maar omdat dit een hele andere Pivot-versie is dan ik zelf draai. En dat terwijl ik nog druk bezig ben om te ontgreymatteren

Maar toch, het kan. Het draait. Als u als lezer nu gewoon aan Suffie mailt hoe blij u bent dat hij af en toe weer een stukje schrijft [af en toe, ja!!] en mij mailt met mogelijke problemen, slordigheden en andere technische gevallen. Dan kan het toch...

Hoe dan ook, tijd voor mij om terug te keren naar het eigen virtuele huisje. Eens kijken hoe de zaken er aldaar voor staan. Regelmatig zal ik hier terugkeren, achter de schermen, om al die puntjes op de i's te zetten. Maar voor nu kan ik dan toch met een voldane glimlach een sigaretje gaan roken:

Het kan. Als hij wil, dan kan het. Suffie...?

Door Suffie

Dinsdag 02 Juli 2002 te 05:56 am

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.