En dan nu de reclame...

Eén reactie

In samenwerking met buurthuis De Onan te Scheemda, organiseert De Suffie Academie op zondag 25 augustus aanstaande voor de tweede keer de dagcursus "Masturberen kun je leren". Deze cursus is niet alleen bestemd voor mannen en vrouwen die willen kennis maken met masturbatie, maar ook voor gevorderden die zich wat verder in de materie willen verdiepen. Het programma is als volgt vastgesteld:
09:00-09:20 uur: Ontvangst en kennismaking, natuurlijk met een lekker kopje koffie en een plakje cake.
09:20-10:00 uur: Voorstelrondje in de kring, gevolgd door ontspanningsoefeningen en meditatie. Daarna kunnen de genitali?n soepel worden gemaakt.
10:00-10:15 uur: Koffie, de organisatie serveert er een koekje bij.
10:00-11:15 uur: Plenaire masturbatieoefening onder leiding van de cursusleider. Vervolgens worden in groepjes de individuele leervragen vastgesteld.
11:15-12:15 uur: Gelegenheid om te wassen en daarna nabespreking van de oefening. De groepjes voor het middagprogramma worden ingedeeld.
12:15-13:00 uur: Lunchpauze. In de kantine is een gering assortiment aan snacks te verkrijgen, zoals warme ballen, berenlullen, fricandildo's en broodjes worst.
13:00-14:10 uur: Korte evaluatie van het ochtendprogramma. Videofilm "Vreemde handen dwingen", gevolgd door een demonstratie van verschillende masturbatietechnieken. Er is gelegenheid om vragen te stellen en kort te oefenen.
14:10-15:15 uur: De groep wordt opgedeeld in vieren en vervolgens wordt er aan de hand van de individuele leervragen in tweetallen gemasturbeerd. De cursusleider geeft naar behoefte individuele reflectie of daadwerkelijke instructie. Indien daar behoefte toe is, worden de tweetallen halverwege opnieuw samengesteld.
15:15-15:30 uur: Gelegenheid tot wassen en pauze met thee of een frisje.
15:30-16:30 uur: Intervisie in kleine groepjes, aan de hand van de incidentmethode. Deze wordt vooraf uitgelegd.
16:30-17:00 uur: Ruimte voor eigen invulling of programma-uitloop, gevolgd door een korte evaluatie van het dagprogramma.

Het avondblok is gereserveerd voor een aantal masturbatiegerelateerde workshops. Iedere deelnemer kan intekenen op twee workshops naar keuze, voor aanvang worden de groepen verdeeld. De eerste workshop duurt van 19:00 uur tot 20:30 uur. De tweede workshop duurt van 21:00 tot 22:30. De kosten van twee workshops zijn in het cursusgeld inbegrepen. U kunt een keuze maken uit de volgende workshops:

6178 -"Schat ik ben thuis"
Op een speelse manier wordt ingegaan op de situatie van ontdekking op heterdaad door een gezinslid. Aandacht is er voor voorbereiding (hoe leg ik mijn kleren klaar, doekje), gesprekstechniek (verklaar de situatie aan je partner) en masturbatieplanning.

8719 - "Het Amsterdammertje"
In deze workshop wordt gedemonstreerd en geoefend hoe je door ontspanningsoefeningen en meditatie steeds grotere voorwerpen in je lichaam kunt inbrengen. U wordt verzocht om zelf wat voorwerpen mee te nemen.

9723 - "De rijke keuken"
Op dolkomische wijze wordt uiteengezet en gedemonsteert hoe u masturbatie leuk kunt maken met behulp van alledaagse voorwerpen, waarmee u normaliter bijvoorbeeld de maaltijd klaarmaakt.

9347 - "Alleen op de wereld?"
Ten onrechte wordt door veel mensen aangenomen dat masturberen een solo-aangelegenheid is. In deze workshop leert u dat het uitwisselen van voorwerpen en technieken binnen een groep enorm stimulerend werkt.

6102 - "Gezeik..."
In deze workshop leert u plezier te hebben met de geheime lichaamsfuncties van uzelf en uw cursusgenoten. Aan deze workshop is een streng hygi?neprotocol verbonden.

Het lesgeld van de cursus "Masturberen kun je leren" bedraagt 195 euro all in, waarin begrepen de kosten voor koffie, thee, drisdrank en reinigingsattributen. De cursus staat open voor zowel paren als alleenstaanden. Maximaal aantal deelnemers is 20 personen. Er is beperkte ruimte voor kinderopvang en het meenemen van huisdieren is niet toegestaan. Er is in de omgeving van De Onan ruime parkeergelegenheid en er zijn leuke tentjes in de omgeving waarin (op eigen kosten) kan worden gedineerd. Voor meer informatie kunt u mailen naar suffieacademie@suffie.com onder vermelding van "Masturberen kun je leren".

Door Suffie

Maandag 08 Juli 2002 te 11:31 am

Geplaatst in Seks & Lust

Eén reactie

  1. Wat zijn jullie volgende workshops? data; plaats; prijs?

    marcel

    marcel

    (E-mail )

    22-01-’06 11:47

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.