Lekkertje of niet...

Geen reacties

Jenna Elfman, oftewel Dharma uit de serie Greg & Dharma, doet aan Scientology. Dat vindt Suffie eng! En dat is op zich jammer, want Suffie zou Jenna best wel eens willen nemen. Jenna is namelijk een lekkertje.

Raar eigenlijk, want Suffie kan nou niet zeggen dat mevrouw Elfman het type neerzet van een klassieke schoonheid. Een beetje een rare neus, een loens, een uitgesproken eierhoofd, een beetje een Wiske dus... Kennelijk staat lichamelijke schoonheid los van seksuele aantrekkingskracht. Zo zijn er tamelijk lelijke vrouwen die vanuit hun pori?n een sfeer van mateloze geilheid uitstralen en schoonheden die de seksuele aantrekkingskracht hebben van een stacaravan.

Neem nou eens Myrna Goossen, het klussende lachebekje van RTL4. Voorwaar geen lelijke dame! Een leuke kop, lieve ogen, een zinnelijke, brede mond en een beeldschoon neusje. En na de fotoreportage in de Playboy van enige tijd geleden, weten we dat Myrna ook nog eens over een goed lijf beschikt!

En toch ziet Suffie er geen sappig stuk in! Kennelijk mist er iets bij haar dat Suffie's hormonen tot activiteiten inspireert! Suffie moet er niet aan denken! Alsof je met je kleine zusje ligt te biggen! Misschien die stem? Iets in de vormgeving? De haarkleur? Mist er een chemische stof? Onzin, Suffie kent Jenna ook alleen van televisie en in die relatie is enige uitwisseling van chemische stoffen ook al bij voorbaar uitgesloten. In ieder geval is Myrna niet Suffie-compatibel en wordt Suffie wel berig van Jenna...

Mogelijk dat Myrna's verleden van invloed is geweest op Suffie's totale beeldvorming. Misschien toch het beeld van a-seksuele knusheid uit de tijd dat Myrna het giechelhulpje was van de al even seksloze TV-dominee Jos Brink. In dat geval zou het gebrek aan seksuele aantrekkingskracht van de arme Myrna dus gewoon een oorsprong vinden tussen Suffie's oren, een ernstige inktvlek op Suffie's referentiekader, waardoor Suffie onbewust weigert om Myrna tegen beter weten in als lekker ding te accepteren.

Een interessante theorie die wellicht vraagt om empirisch onderzoek. Myrna dient wellicht bij gelegenheid door Suffie gesondeerd te worden! Gewoon om te proberen, meer niet. Weet iemand wellicht of Myrna iets met Scientology van doen heeft?

Door Suffie

Woensdag 10 Juli 2002 te 02:15 am

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.