Snuiven

Acht reacties

Het schijnt dat sperma naar kastanjebloesem ruikt. Mij kunnen ze op dat gebied van alles wijsmaken, ik heb namelijk geen kastanjebloesem in de tuin en de herinneringen uit mijn kinderjaren van urenlange omzwervingen in het met kastanjes volgepropte Vondelpark geven onvoldoende knooppunten tot herkenning. Op zich kan ik goed leven met dit gemis, het enige wat me opvalt is de voortdurende koppeling tussen seks en etenswaren. Sperma ruikt naar kastanjes, kut naar zeebanket, oksel naar ui en eikel naar rijpe kaas, andere voorbeelden bespaar ik u graag.

Die koppeling tussen seksuele gewaarwordingen en eten, die trek ik dus niet. Eerder kan ik me iets voorstellen bij het tegenovergestelde: de geur van zeevruchten die doen denken aan orale seks, de geur van noten die associaties oproepen met het mannelijk orgasme en het aroma van ui of prei dat beelden oproept van langdurig zwoegende lijven. Een avondje fusion-koken of tapas eten moet dan haast wel vanzelf een culinaire gang-bang opleveren.

Mijn lief en ik hebben een kleine tuin, met daarin overwegend stenen. Voor ons geen struiken, bloembedden of bomen, hooguit wat kruidjes achter een border om vers te plukken en in het eten van die dag te verwerken. Nu ik er over nadenk, vroeger hadden we wel degelijk een kastanje in de tuin. Vaag herinner ik me nog de mensen die langskwamen, stil bleven staan en de geur opsnoven, vervolgens grijnzend over het tuinhek blikten en met iets van jaloezie in hun stem lieten vallen: "Jullie hebben gisteren vast een prima avond gehad".

Door Suffie

Woensdag 21 September 2005 te 10:56 pm

Geplaatst in Seks & Lust

acht reacties

 1. Gr??tspraak….!!!

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  22-09-’05 16:57

 1. Wat nou, mannelijk orgasme en notengeuren..
  oesters op een stuiver lijkt er meer op.
  Dus ja, nog steeds een associatie met eten, dat is waar…

  Jacqueline

  Jacqueline

  22-09-’05 21:00

 1. Ik ben spontaan klaar met ontbijten. En bedankt!

  karin

  karin

  (URL)

  23-09-’05 10:59

 1. En dan te bedenken dat kastanjebloesem klinkt alsof het een lekkere geur is, maar blijkbaar valt dat tegen?

  Marti

  Marti

  (URL)

  23-09-’05 12:10

 1. @Karin: Lieverd, je zou toch onderhand beter moeten weten: eerst eten, dan pas klikken..!

  @Marti: Ehhh… ik zou zomaar een paar methodes kunnen bedenken om daar achter te komen…

  Leugenaar

  Leugenaar

  (URL)

  23-09-’05 17:09

 1. :))

  blue

  blue

  (URL)

  23-09-’05 19:14

 1. Dus toch wel een beetje seks?

  Rolandow

  Rolandow

  26-09-’05 16:04

 1. @Leugenaar: Dat zeg je nu pas?

  karin

  karin

  (URL)

  26-09-’05 20:10

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.