Zwarte Sneeuw

Geen reacties

Wie dacht dat tandartsen sadisten waren, doet er goed aan eens een afspraak met een orthodontist te maken. Hier vinden we namelijk de echte specialisten, de grootmeesters van de gruwel, de vedettes van het lichamelijk lijden.

Wie Suffie wel eens live heeft gezien, of bekend is met de op het web rondslingerende afbeeldingen van Suffie, weet dat Suffie is voorzien van een beugel. Zowel boven als onder glinstert het staal de kijker tegemoet, als de bouwsteiger des aanstoots, niet vanuit esthetisch oogpunt, maar omdat Suffie reeds vele jaren dreigt zijn eigen kiezen te vermorzelen.

Iedere zes weken reist Suffie af naar het onderkomen van de Gekke Dokter, om de stellage te laten fine-tunen, een ervaring die elke keer weer doctor Giggles reduceert tot een vriendelijke klini-clown. Paradoxaal genoeg zetelt de man niet in een vervallen en slecht verlichte kliniek vol piepende deuren, maar in een splinternieuw en vrolijk gekleurd gebouwtje aan de rand van de stad, met veel glas en high-tec apparatuur. Vijf stoelen, in verschillende zachte kleuren, staan naast elkaar in een frisse behandelruimte, waar kinderen onder de vrolijke klanken van Radio 538 ernstig worden verminkt. De speciale gevallen, zoals ondergetekende, worden behandeld in een stoel die, mogelijk in verband met de bloedige taferelen, door een muurtje van de rest is afgeschermd.

Om de paradox te vervolmaken heeft de Gekke Dokter een team van assistentes om zich heen verzameld, die heel duidelijk op uiterlijk en aantrekkingskracht zijn geselecteerd. Wulps kirrend en met hongerige blikken vol vuur en verlangen, bewegen ze van stoel tot stoel om hun slachtoffers te vergastten op een mix van marteling en passie. Alsof pijn en wellust een onverbrekelijk geheel vormen, leidend tot een geestelijke en lichamelijke afhankelijk die het voortbestaan van dit helse complot tot in de eeuwigheid waarborgt.

Deze week werd Suffie apart genomen door een adembenemend schepsel met benen tot onder haar oksels, prachtige, vuurrode lokken, ogen als de Indische Oceaan en een parelende lach waar je als rechtgeaarde man in zou willen verdrinken. Terwijl Suffie weerloos in een achterover gekiepte stoel lag, begon ze de steigerdelen in Suffie's mond met behulp van de chirurgische uitvoeringen van een koevoet en een betonschaar weg te breken, daarbij diverse malen Suffie's kaken ontwrichtend. Nadat de Gekke Dokter himself de mondholte had ge?nspecteerd en zich had beperkt tot het nog strakker zetten van de band en een vriendelijk kletspraatje, begon de vrouw vol overgave de sedimentering op Suffie's tanden weg te bijtelen met een soort mini-klopboor en een chroomstalen pikhaak. Geen enkel stukje onbeschermde en hypergevoelige tandhals werd daarbij overgeslagen, terwijl ze met een lieve en verleidelijke stem over Suffie's wanhopig gereutel heenkoerde. Daarna werd de helse stellage weer vastgezet, niet met de gebruikelijke elastieken, maar met messcherp en flinterdun staaldraad, omdat dit beter opgewassen zou zijn tegen Suffie's maalvermogen. Met gruwelijke kracht draaide ze de draad met een enorme tang om Suffie's brackets heen, waarbij Suffie diverse malen zijn halswervels hoorde protesteren. Deze keer koos ze er voor om niet meteen de uiteinden van de draad af te knippen, maar eerst alle brackets op deze wijze vast te zetten en de draaduiteinden zolang te laten zitten. Na enkele minuten lag Suffie met opengesperde mond vol vlijmscherpe uiteinden, als in een zieke David Cronenberg-film, wetende dat deze bij de minste of geringste ontspanning Suffie's tong en wangen zouden openrijten. Toen ze uiteindelijk de inmiddels afgeknipte uiteinden met een enorme pincet uit Suffie's keel had geplukt, wierp ze een heerlijke lach vol liefde en ivoor toe en kirde ze dat Suffie op mocht staan. Suffie sprong uitgeput en opgelucht van de stoel af...

Zwarte sneeuw. De wereld draaide. Suffie vocht voor zijn bewustzijn. De rode schoonheid tolde om Suffie heen als een waanzinnige sateliet en drukte hem terug in de stoel. Suffie hoorde haar zoete woordjes spreken vol troost en begrip, terwijl Suffie's verstoorde bloedsomloop zich herstelde. De spannning en het ondersteboven liggen hadden hun tol ge?ist. Toen de wereld weer kleur kreeg vluchtte Suffie naar zijn auto en nam natrillend en met bonkend hart plaats achter het stuur, wetend dat de volgende afspraak vast stond. Een even verschrikkelijk als opwindend vooruitzicht.

Maar er gloort licht aan het eind van de tunnel. In september wordt de steiger definitief afgebroken en breekt er een ontspannen periode aan met kaakchirurgen, implantaten en brugdelen.

Suffie heeft het scenario voor zijn afscheid reeds klaarliggen. Brullend stormt hij het vrolijke gebouwtje binnen en jaagt de aanwezigen bijeen in een afsluitbare ruimte. Vervolgens trekt hij de rode schoonheid aan haar haren mee naar de behandelkamer, trekt de kleren van haar sproetige lijf , bindt haar naakt en kronkelend vast op een behandelstoel en zet deze vervolgens in de achterste stand.

Wat daarna gebeurt, heeft Suffie nog niet besloten. Dat ligt er aan...

Wordt het wellust? Of wordt het wraak..!!

Door Suffie

Maandag 15 Juli 2002 te 12:44 pm

Geplaatst in Seks & Lust

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.