Vakantievreugde

Geen reacties

Wellicht is het u niet ontgaan: ook Suffie heeft zich in de afgelopen weken bezondigd aan de geneugtes van het vakantiegangerschap. Daartoe heeft Suffie zich begeven op het Afrikaanse continent, in Tunesi? om precies te zijn. Een onvermijdelijke flauwekulkeuze, daar Suffie gedurende zijn verblijf zich hoofdzakelijk heeft beziggehouden met het volledig doelloos en losgeslagen doodliggen op een strand dat evengoed op Mallorca, in Australi? of Patagoni? had kunnen liggen. Voor de dagelijkse drankinname, meestal gepland in de avonduren en doorgeschoten tot in de volgende ochtend, geldt feitelijk hetzelfde.

Toch wil Suffie u enige indrukken van dit prettige vakantieland niet onthouden. En dus kunt u in de komende periode bij tijd en wijle enige fotografische afbeeldingen uit deze periode op deze pagina verwachten.Gezien de korte landingsbanen op de luchthaven van Monastir wordt door de verschillende chartermaatschappijen druk ge?xperimenteerd met alternatieve ontschepingsmethodes van toeristen.

Door Suffie

Dinsdag 06 Augustus 2002 te 04:39 am

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.