Afgeschrokken

Zeven reacties

Door snel drie grote stappen te nemen is hij net iets eerder bij de kassa dan ik. Met een stuurs gezicht zet hij zijn boodschappen op de band, een pak mie, een groentepakket, een pot sat?saus, een zak kroepoek en een pak varkenspoulet. Het meisje achter de kassa straalt naar hem. "Nou meneer, gaat u lekker bami maken? Kan ik vanavond niet bij u eten?" kwinkeleert ze met een prachtige glimlach. Woedend kijkt hij haar aan. "Gaat je niets aan wat ik eet" snauwt hij haar toe, en met een ongeduldig gebaar houdt hij een briefje van 20 euro voor haar neus.

Met een sip gezichtje haalt ze zijn boodschappen over de scanner, rekent af en schuift hem de bon toe waarop hij stampend de zaak verlaat. Voorzichtig leg ik het pakje condooms op de band dat ik zojuist van een display heb afgegrist en wacht rustig af wat er gebeurt. Met dichtgeknepen mond haalt ze het doosje over de scanner heen en noemt het bedrag dat ik moet betalen. Even wacht ik op de eerdere glimlach, maar ze is al met de volgende klant bezig.

Als ik over het parkeerterrein loop rijdt net de man met het bamipakket voor me langs. In het voorbij rijden geef ik een snoeiharde trap tegen zijn linkerachterdeur en zie met enige voldoening dat er een fikse deuk in achter blijft. Goed zo, dit soort mensen verpest het klimaat voor zijn medemens. Op weg naar mijn auto deponeer ik het pakje condooms in een afvalbak.

Door Suffie

Vrijdag 23 September 2005 te 7:56 pm

Geplaatst in Default

zeven reacties

 1. Volgende keer de gr??tste maat condooms meegrissen in plaats van de kleinste. Dan trekt ze wel bij…

  Verbal Jam

  Verbal Jam

  (URL)

  24-09-’05 22:34

 1. En met je gezellige schop tegen de autodeur geef je dan ook gezellig aan hoe de medemens werkelijk is. Dank je.

  karin

  karin

  (URL)

  25-09-’05 17:35

 1. Geen enkele rekening houdt men tegenwoordig met elkaar. Als ik de zegeltjes weiger bij de kassa, opper ik altijd de mogelijkheid om ze aan de klant na mij te geven. ‘t is immers een kleine moeite.
  Ik hoop dat die deuk er niet meer uit te halen is.

  Schavuit

  Schavuit

  (URL)

  25-09-’05 19:28

 1. Geen seks

  Ronald

  Ronald

  (URL)

  26-09-’05 15:26

 1. Misschien deed het haar denken aan haar eetbare slipje?

  Wiro

  Wiro

  (URL)

  26-09-’05 20:53

 1. Hij een deuk in zijn auto, jij een in je ego, door gebrek aan aandacht van de kassajuf??
  (grinn…)

  champagnecolumns

  champagnecolumns

  (URL)

  26-09-’05 21:42

 1. je had die man ook meteen moeten laten struikelen voor haar neus, dat had ze vast kunnen waarderen ..

  CiNNeR

  CiNNeR

  (URL)

  27-09-’05 03:00

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.