Biologische Suffie Detector

Zeven reacties

Suffie's eerste serieuze levensgezellin had last van ingetrokken tepels. De topjes van haar lustknopjes staken niet brutaal naar voren, maar weken als halfgeopende mondjes naar binnen. Gezellinnetje leed hieronder. Ze vond dat het haar borsten ontsierde en dreigde zelfs te kappen met de verrukkelijke gewoonte om geen BH te dragen. Volkomen onzin! Gezellinnetje was tenger, fr?le en strak en had perfect bijpassende borsten, die bovendien een optimale balans lieten zien tussen romigheid, zachtheid, vorm, stevigheid en vooruitstrevendheid.

Gelukkig lieten de roze-bruine broertjes zich wel gemakkelijk provoceren en Suffie, altijd bereid om iemand de helpende hand te bieden, maakt er dan ook een gewoonte van om ze de hele dag door te wrijven, kietelen, likken, blazen en beldrukken, zodat Gezellinnetje zich, onbekommerd en fier in de knoppen, in het openbaar kon bewegen. Ook maakte Suffie graag gebruik van omgevingsfactoren, zoals de koelschappen van de Spar, de airco van de auto, een gesaboteerde rits van haar winterjas en geopende ramen bij koel weer.

Wat later volgden de psychische stimuli, zoals het influisteren van erotische strofes, het uitwisselen van geile woordjes en het bezigen van insinuaties gebaseerd op geheime en gezamenlijke seksbelevenissen. Nog later volgden de associaties met deze belevenissen, gevolgd door associaties op deze associaties, en uiteindelijk was Suffie's aanwezigheid al voldoende om Gezellinnetje volledig te doen opstijven.

En daar heeft Suffie vermoedelijk de grens tussen psychologische klassieke conditionering en de metafysica doorbroken. In ieder geval begonnen ook andere vrouwen lichamelijk op Suffie te reageren, eerst het zusje van Gezellinnetje, daarna haar vriendinnen en vervolgens ook wildvreemde meisjes en vrouwen. En al gauw stond Suffie ongewild en onbewust regelmatig in een woud van stijve tepels, die overal opbloeiden waar Suffie verscheen.

De meest aannemelijke verklaring die Suffie voor dit verschijnsel kan bedenken is dat Suffie zijn aura onbewust heeft getraind om de omgevingstemperatuur te laten zaken, een fenomeen dat vrouwelijke tepels doet reageren en uiteindelijk oncontroleerbaar en niet-selectief is geworden. Ondertussen heeft Suffie, ondanks de soms genante situaties die kunnen ontstaan, met het fenomeen leren leven.

Maar even voor de goede orde, dames. Mocht u Suffie eens tegen het lijf lopen en merken dat uw lichaam op hem reageert, bedenk dan het volgende: het ligt niet aan u, het heeft niets met seks te maken en Suffie kan er niets aan doen.

Aan de andere kant, mocht u Suffie eens willen spreken of ontmoeten, bijvoorbeeld tijdens een weblogmeeting of andere gelegenheid, en weet u niet hoe u Suffie moet herkennen of lokaliseren, ga dan vooral af op de signalen van uw eigen lichaam.

Door Suffie

Vrijdag 23 Augustus 2002 te 08:55 am

Geplaatst in Seks & Lust

zeven reacties

 1. Het ergste aan dit fenomeen is dat mannen in de onmiddellijke nabijheid van Suffie last krijgen van het omgekeerde effect op kruishoogte, hetgeen ons uiteraard kansloos maakt bij de aanwezige deernes :(

   fr?d?ric

  fr?d?ric

  (URL)

  23-08-’02 09:42

 1. Hahahahahahahaha! Je heb in elk geval hahahahahaha een lichamelijke reactie ontlokt hahahahahaha met dit stukje, al is het dan een iets andere hahahahahahaha namelijk de slappe lach! Kostelijk.

  Frodo: en ik maar denken dat het water koud was :)

   Marti

  Marti

  (URL)

  23-08-’02 10:04

 1. tskkk, tskkk

   carin

  carin

  (URL)

  23-08-’02 10:17

 1. Vreemd, ik krijg het al van dit stukje gewoon nog maar te lezen. :)

   Joeri

  Joeri

  (E-mail ) (URL)

  23-08-’02 10:58

 1. Man, dit is Tantra op zijn best! Ik zou dit commercieel uitbaten, Suffie. Een ‘inflatable Suffie’, zoiets… Fascinerend!

   marco

  marco

  23-08-’02 11:03

 1. Whhhaaahhhaa haah ha ha… Maar Suffie dromen zijn bedrog, toch?

   JW

  JW

  23-08-’02 11:28

 1. Kan het ook zijn dat mijn haren hiervan overeind gaan staan? ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  23-08-’02 16:21

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.