De tijd dringt....

Vier reacties

Schrijven voor een muzikantenblaadje is leuk. Je krijgt van allerlei toestanden thuisgestuurd om te recenseren en uit te proberen(De nieuwste elektrische piano van Roland is afgelopen woensdag bij me thuis bezorgd), je leert allerlei leuke mensen uit de muziekscene kennen en bovendien krijg je er ook nog een leuk zakcentje voor betaald. Schrijven voor een blaadje kan ontspannen, op elk moment dat je zelf kiest en je hebt alle tijd om na te kijken, te corrigeren en aan te scherpen.

Alleen die deadlines zijn kut, die komen namelijk altijd te vroeg, zijn onverzettelijk en dwingen je soms tot het afraffelen van stukjes waar je nog veel meer liefde in had willen stoppen. Dat betekent in Huize Suffie bij tijd en wijle vette stress en een sfeer om te snijden.

Nee, wat dat betreft is het schrijven op een weblog prettiger. Je kunt iets plaatsen wanneer je wilt, niemand let er op of je je wel aan het onderwerp houdt of geen onwelvoegelijke taal bezigt en er is geen hond die het je kwalijk neemt als je eens een paar dagen niets doet.

En dat laatste komt goed uit want ik heb even geen tijd. Zojuist hing een tamelijk oversture hoofdredacteur aan de lijn, vol ernstige bezorgdheid over het feit dat hij voor het komende nummer nog geen enkel artikel van me had ontvangen. Fijntjes herinnerde hij me nog even aan de gietijzeren planning van de deadline van deze uitgave.

Die was namelijk eergisteren.

Door Suffie

Zaterdag 31 Augustus 2002 te 2:33 pm

Geplaatst in La musique

vier reacties

 1. En, goed gekomen?

   Marti

  Marti

  (URL)

  01-09-’02 12:03

 1. Hard bezig!!! Pffff….!!!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  01-09-’02 12:40

 1. Ah, da’s toch een makkie man! De nieuwste piano van Roland doet qua klank erg aan een piano denken, klinkt dus net als de vorige, er zitten witte en zwarte toetsen op, hij werkt op elektra en is alw??r duurder. Einde recentie. ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  02-09-’02 00:11

 1. Ik haat deadlines. Ik wil een baan zonder deadlines.

  En dan ook meteen rijkelijk betalend.

   Rolandow

  Rolandow

  04-09-’02 15:11

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.