Tralala..!!

Vijf reacties

Het wordt een mooie dag!

Het zonnetje schijnt en ik ben vrij. Bovendien heb ik een afspraakje. Een afspraakje met een bijzonder aantrekkelijke dame met lang blond haar en prachtige blauwe ogen. Ik ben al enkele jaren lang regelmatig tamelijk intiem met haar, vind haar erg aardig en weet dat ze mij ook niet bepaald afstotelijk vindt.

Van de week belde ze me op, zomaar tussendoor. Ze wilde me graag zien en we maakte een afspraak. Voor vandaag en ik voel me zielsgelukkig. De vroege ochtend geeft me visioenen van haar prachtige, parelende lach en het haar dat langs haar hoofd vloeit als ze zich over mij heenbuigt.

Wat dondert het nou dat ze de assistente is van mijn orthodontist, of dat ze me belde omdat ze nog een onregelmatigheidje wilde wegwerken. Wat geeft het nou dat haar belangstelling beroepsmatig is en dat ze een mondkapje draagt als ze de slijpschijf in mijn mond duwt. Allemaal details, allemaal onbelangrijk.

Belangrijk is dat het een mooie dag is. En dat ik een afspraakje heb...

Door Suffie

Maandag 09 September 2002 te 08:17 am

Geplaatst in Seks & Lust

vijf reacties

 1. ;-)
  Ik verwacht natuurlijk wel een updeet straks!

   Marti

  Marti

  (URL)

  09-09-’02 08:21

 1. Tuurlijk….

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  09-09-’02 08:22

 1. Orthodontisten hebben altijd blonde assistentes met blauwe ogen, weet ik uit ervaring. :-)

  Ik moet ook maar eens terug, voor controle of zo, eens kijken of ze nog blond zijn.

   JW

  JW

  (URL)

  09-09-’02 08:40

 1. Toch jammer dat Suffie blijkbaar door toedoen van PB (of zichzelf) niet meer schrijft in de 3e persoon … tis toch anders ….

   dreadloki

  dreadloki

  (URL)

  09-09-’02 10:19

 1. een kinderhand is snel gevuld

   karin

  karin

  10-09-’02 12:24

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.