Talent

Zes reacties

Zo'n Katja Schuurman... is dat nou eigenlijk een lekker wijf? Welnu, na bestudering van de stukken van overtuiging mag ik daar een gefundeerd oordeel over vellen: ja, Katja Schuurman is anatomisch behoorlijk correct. Een leuk snuitje, een goed lijf, mooi haar en een paar prettige, al of niet artificieel opgeleukte prammen. Vertaald naar een wat meer gangbare terminologie: inderdaad een lekker wijf...

Maar dan nu de volgende vraag, is die hele hype rondom die Playboy-serie en de Oesters van Nam Kee niet schromelijk overdreven? Ook daar mogen wij wederom een volmondig ja laten klinken. Katja mag dan een lekker wijf zijn, sensationeel is ze zeker niet. In mijn eigen kennissenkring vind ik zo al ??n, twee, drie dames die qua vormgeving vergelijkbaar of zelfs beter bedeeld zijn.

Maar hoe komt het dan dat zij niet elke dag in ??n of ander praatprogramma hun cellentekort mogen etaleren en Katja wel? Ook daar bestaat een theorie over, althans die heb ik zojuist verzonnen.

Katja is namelijk op een na?eve en schaamteloze wijze eerlijk over haar gebrek aan talent en herseninhoud. Neem nou zo'n talkshow, Barend & Van Dorp bijvoorbeeld, er komt toch geen zinnig woord uit dat mokkel! Maar het aardige van Katja is dat ze het ook niet probeert! Ze is daarin volkomen natural. Hetzelfde geldt in feite voor haar optreden in Oesters van Nam Kee, waarin ze geen enkele poging doet om ook maar ??n keer te acteren. Ze doet in feite wat ze het beste kan: er leuk uitzien en een beetje geil kijken.

Die combinatie van lekkerheid en ontwapenende talentloosheid is kennelijk de gouden formule voor stardom, een formule die ook werkte voor bijvoorbeeld Georgina Verbaan. En laten we eerlijk zijn, als we dan eens kijken naar een Babette van Veen, de grote belofte van enkele jaren geleden, die tijdens een interview nog wel eens moeilijke woorden wilde gebruiken of in een film meer dan drie gezichtsuitdrukkingen liet zien, zo'n kind hoor je toch nooit meer wat van! Dat willen de mensen niet! Dom kijken en tieten omhoog, dan kom je er. Anders niet!

Soms, heel soms, wil er nog wel eens eentje tussendoor schieten. Kim van Kooten bijvoorbeeld, of Ellen ten Damme. Beiden toch dames met enige verstandelijke vermogens, gepaard aan een flinke dosis multigetalenteerdheid. En toch succes, dat stemt tot nadenken!

Aan de andere kant, gaan we het succes van beide dames vergelijken met dat van een Katja, dan komen ze er een stuk bekaaider af! Geen dagelijkse talkshows, geen films op zonnige lokaties en zeker ook geen lucratieve, semi-anonieme Playboy-sessies. Mijn advies dan ook aan deze dames: doe in het openbaar vooral of je een pondje grijze cellen mist en laat je tieten opvullen.

En als ook dat niet helpt, dan kan je altijd nog met je dronken kop je dure sportwagen de vangrail inprakken. Niet goed voor je gezondheid, maar publicitair gezien erg slim!!

katja.jpg

Door Suffie

Maandag 09 September 2002 te 9:02 pm

Geplaatst in Seks & Lust

zes reacties

 1. Suffie, ik meen mij te herinneren dat jij nog ooit een erotische droom met/over Katja had. Wat is er sindsdien toch gebeurd?
  Katja is van bijzondere klasse, geloof mij maar. En dom is ze zeker niet. Ik had het gevoel het toch even voor haar te moeten opnemen, zo’n zeikerd ben ik ook weer wel… :-)

   CasaSpider

  CasaSpider

  (URL)

  10-09-’02 04:10

 1. Suffie vergeet te vermelden dat Katja’s zo wonderbaarlijk tentoongestelde (on)vermogen een buitengemeen hoog ‘neuk-me’ gehalte hebben. Het merendeel van Nederland heeft het idee dat ze ‘zu haben’ is. Wanneer ze meer vooraan zou hebben gestaan bij het uitdelen der grijze massa was dat veel minder het geval.

   Horzel

  Horzel

  10-09-’02 08:50

 1. Een prachtig voorbeeld van de afwezigheid van gezond verstand, het aanvoelen van sfeer en stemming ?n weten wanneer je je mond moet houden gaf ze al eens in “Dit was het nieuws”. Zelfs d?t kon ze niet volbrengen zonder te laten merken dat ze inderdaad gewoon dom is.

  Op zich niet erg, maar er zijn zoveel meiden die er minstens zo goed uit zien (om maar niet gewoon eerlijk te zeggen: die w?l lekker zijn) en ook nog eens kunnen acteren / presenteren. Helaas komen die minder aan bod omdat Katja beter verkoopt. Waarom? Simpel: sex verkoopt, talent niet.

   Marti

  Marti

  (URL)

  10-09-’02 10:07

 1. laten we de personen waar jij over schrijft nu gewoon eens als mensen nemen.. Iedereen heeft een bepaalde loopbaan en soms kom je meer aan bod. Dat laatste heeft vaak te maken met de drang om dat ook zelf te willen.. Ik denk dat Babette en die anderen dat niet echt wilden. Bekijk het als een carriere bij een “gewoon” bedrijf.. soms wil je ook even niet zo op de voorgrond treden..?

  Voor mij blijven het toch gewone mensen, alleen met wat meer ambitie in een bepaalde tijd..

   CK

  CK

  (URL)

  11-09-’02 19:33

 1. Pffft…toevallig vind ik Katja wel een lekker wijf. Met mooie borsten.
  En charmant. En een overtuigende rol spelend in Oesters van Nam Kee. Het doet er voor mij niet toe wat iemand in talkshows verkondigd, als het me niet aanstaat kijk ik gewoon niet.
  Hoewel ze me eerder nooit zogezegd ‘gegrepen’ heeft, is mijn visie open gebleven. Wanneer ik naar haar kijk zie ik een heel mooi gezicht, uitstraling inlcuis en een overtuigende Thera…Maar ik geloof dat de gemiddelde criticus het niet met mij eens zal zijn;)

   Kris

  Kris

  (URL)

  14-09-’02 15:48

 1. Kris: ze is ook een lekker wijf! En ze zal ook best aardig en charmant zijn..! Wat mij tegenstaat (jee, nou ga ik er nog serieus op in ook!) is de enorme hype die er om heen wordt opgebouwd! Daar vind ik haar echt niet bijzonder genoeg voor…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  15-09-’02 10:32

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.