En waar was u???

Zeventien reacties

op 11 september 2001 om 15:00 uur?

Door Suffie

Woensdag 11 September 2002 te 3:00 pm

Geplaatst in Kort

zeventien reacties

 1. Op mijn werk.. ik was net bezig met compileren in een database en ging af en toe even kijken op een forum waar ik vaak kwam. Daar las ik dat er een vliegtuigje tegen het WTC was aangevlogen.. Mijn collega en ik hoorden het ook op de radio.. Een half uur later bleek het om een “wat groter” vliegtuig te gaan en dat er nog 1 tegen aan was gevlogen. Mijn collega en ik keken elkaar aan en gingen naar de nieuwssites. Die waren allemaal overbelast zodat ik weer naar het forum ging. Daar hoorde ik wat er aan de hand was.. We zijn nog een half uur op het werk gebleven en toen onthutst weggegaan, naar huis..

   CK

  CK

  (URL)

  11-09-’02 20:59

 1. Iedereen weet nog wat ie deed een jaar terug! Ik niet! Ik weet wel wat ik na 15.00 uur deed. Maar niet van ervoor. Zal waarschijnlijk gewoon niks geweest zijn anders wist ik het wel. Zo tevreden? En waar was U?

   Neneh

  Neneh

  (URL)

  11-09-’02 22:46

 1. Stil aan het werk, en vol ongeloof naar de radio luisterend.

   Ab

  Ab

  (URL)

  11-09-’02 22:56

 1. Oh, d?t weet ik nog maar al te goed! Ik lag in de armen van een prachtige man die de meest ranzige, heerlijke dingen met mij uitspookte. Zo was hij bijvoorbeeld erg lenig van vingers en tong, en juist waar je het niet zou verwachten! Echt waar, op een gegeven moment — oh nee, dat was de dag ervoor! Dit was 11-9 voor mij: http://www.hello-again.com/weblog/archiv..

   Marti

  Marti

  (URL)

  11-09-’02 23:05

 1. Ik kwam vanuit Dedemsvaart aanrijden en reed Balkbrug binnen. Eenmaal bij de klant las ook ik het op internet. Snel m’n ding gedaan (netwerkprobleempje, tja…dat noemen ze dan een probleem) en ben als een idioot naar huis gereden. Godverdomme wat was die weg lang, ik had geen autoradio. En mn mobiel was binnen een half uur leeggebeld.

   bicat

  bicat

  (URL)

  11-09-’02 23:24

 1. Gaat je niks an ;-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  11-09-’02 23:55

 1. ikwasmundreadjesanutzettu …

   dreadloki

  dreadloki

  (URL)

  12-09-’02 13:16

 1. Ik zat thuis. Een collega belde me dat er een ramp gebeurd was. Dat de derde wereldoorlog in aantocht was. Ik heb hem uitgelachen, en gezegd dat ie niet zo’n onzin moest uitkramen.
  “Doe de televisie maar aan” zei hij. “Ja, ja ik ga straks wel kijken”. “Nee nu” drong hij aan.
  “Okee okee, ik kijk wel even, als ik daarna van je af ben”.
  De eerste beelden raakten mijn netvlies en geschokt heb ik de rest van de dag voor de buis gezeten.

   Mootje

  Mootje

  (URL)

  12-09-’02 17:51

 1. Op mijn werk. Toen ik een kletspraatje bij de jongens van systeembeheer ging doen, vertelden ze me dat er een vliegtuig in het WTC was gevlogen. Ik reageerde dat ze toch echt iets beters moesten verzinnen om mij (terug) te pakken met een joke. “Nee echt, kijk maar, half internet ligt er uit” Uiteindelijk heb ik via http://www.kranten.com nog een aantal sites gevonden waar het nieuws nog te lezen was. Mijn onverstoorbare managerin werkte gewoon door en uiteindelijk kon ik pas om half zes de autoradio aanzetten; als een speer naar huis gesjeesd, dat wel!

   carin

  carin

  (URL)

  12-09-’02 20:03

 1. Ik zat achter de PC een stukje van Luna te lezen. Toen er iemand belde dat ik de TV aan moest zetten.
  Ik had met een halve blik wel al iets gezien zoals vliegtuig botst tegen WTC, maar dacht toen dat het een flauw internetspel was.

   Patrick

  Patrick

  (URL)

  12-09-’02 21:13

 1. Ik was bij een vriendin op der huis en kat aant passen.
  Kwam thuis van me werk, deed de tv aan (1ste vliegtuig was er toen net ingevlogen) en dacht wat is dit nou weer voor domme serie.

  Deed videotjuh derin en aan, mama belde half uurtje later…

  “heb je het nieuws al gezien schat?”

  Uh….Neuh why ?
  Doe ff !
  Tsja en toen kwam er niet veel meer voo dat videotjuh…

   Djois

  Djois

  (E-mail ) (URL)

  12-09-’02 23:33

 1. Ik wou net zeggen, Marti… ik moest die dag toch werken???

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  12-09-’02 23:40

 1. Ik zat bij een potentiele klant. een eerste kennismakingsgesprek te voeren, althans dat was de bedoeling. In de auto vlak voordat ik aankwam hoorde ik van het eerste vliegtuig. toen we eenmaal zaten werden we allebei gebeld met de opdracht de tv aan te zetten. Vol ongeloof hebben we zitten kijken. Enkele maanden later hebben we het gesprek voor het echhie gedaan

   mibi

  mibi

  (E-mail )

  13-09-’02 11:13

 1. Ik zat in een zwembad in Turkije. De rest kun je op mijn weblog lezen.
  Trouwens, mibi: heb je de opdracht gekregen?

   Johan Koning

  Johan Koning

  (E-mail ) (URL)

  13-09-’02 12:45

 1. Ik was op mijn werk en wilde net de dienst overdragen. We werden in de kantine geroepen omdat er een vliegtuig een flatgebouw was binnengevlogen. Vol ongeloof keken we allemaal naar de TV en zagen min of meer live hoe vliegtuig nummer twee het nog eens dunnetjes overdeed. “Dit is oorlog” dacht ik nog. We zijn allemaal langer blijven doorwerken in verband met mogelijke ongeregeldheden.

   Frans

  Frans

  (E-mail )

  13-09-’02 13:49

 1. thuis, achter de compu

   Steffen

  Steffen

  (URL)

  13-09-’02 19:50

 1. Aan het werk en jarig. Dit jaar overigens weer.

   Micheline

  Micheline

  (URL)

  15-09-’02 20:54

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.