Big Bother..

Vier reacties

"marketing-director"
"account-executive"
"afvalconsulente"
"account-manager"

En nu ook nog BB4 op je CV....! Dan kan je loopbaan toch niet meer kapot???

Door Suffie

Zaterdag 14 September 2002 te 12:22 pm

Geplaatst in Kort

vier reacties

 1. Ah, laatst is hier in de buurt ook een afvalconsulente geweest! Ze had op de vuilniszakken die ze weigerden mee te nemen een gele sticker met vermaningen geplakt…

   Marti

  Marti

  (URL)

  14-09-’02 16:07

 1. Na voor joker te hebben gestaan in BB4, kom je het eerste jaar nergens meer aan de bak. Maar het is vast wel de leukste manier om je loopbaan om zeep te helpen……….

  14-09-’02 22:09

 1. Schreef Ab

   Ab

  Ab

  (URL)

  14-09-’02 22:10

 1. Een collega van me heeft ooit in zo’n programma opgetreden. Nadat hij weer in het werkelijke leven was opgenomen heeft zijn chef hem een half jaar in een kamertje achter een computer gezet. Niet alleen om te recupereren, maar ook om de mensen de gelegenheid te geven hem te vergeten…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  14-09-’02 23:13

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.