Vereenigde Nederlanden

Vijf reacties

Als er toch één ding is dat deze week een enorme impuls heeft gehad in Nederland, dan is het wel ons saamhorigheidsgevoel. Zelden was er onder de maatschappelijke partners in ons land zo'n unanimiteit in hun afwijzing van de ons voorgeschotelde regeringsplannen als vandaag!

Dat moet je die Balkenbende toch nageven! De man die éénheid in ons land terugbracht!

En aan consequentheid en betrouwbaarheid ontbreekt het deze man ook al niet! Een absolute meerderheid aan deskundologen heeft nu reeds geconcludeerd dat het volledige vandaag bekend gemaakte pakket aan maatregelen in de gehele breedte contraproductief zal werken. En dat geldt dus voor vrijwel alle programmapunten... Dat doen een Kok of Lubbers hem zo even niet na!!

Laat deze man in stijl zitting nemen....

toilet.jpg

Door Suffie

Dinsdag 17 September 2002 te 10:21 pm

Geplaatst in Het leven

vijf reacties

 1. brult loeihard “Y E A H H H !
  Maar ook beetje triest omdat het waar is…

   Marti

  Marti

  (URL)

  17-09-’02 22:42

 1. Het is ook wel frappant dat, zoals ik al eerder eens schreef, zodra het CDA aan het bewind is er weer bezuinigd gaat worden.

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  18-09-’02 01:05

 1. op frappant dat bezuinigingen in cda-jargon altijd ‘ombuigingen’ heten

   jp

  jp

  18-09-’02 10:39

 1. Het lijkt me daarom de allereerste taak van die nieuwe commissie Normen en Waarden om die kabinetsplannen dan maar eens te beoordelen…

   marco

  marco

  18-09-’02 12:35

 1. Normen en waarden, is daarover beginnen in dit geval niet jezelf van te voren indekken? Voor als de tomaten rot zijn?

   Omar

  Omar

  (URL)

  18-09-’02 12:47

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.