Uit de kast

Negen reacties

Omdat ik vanmorgen aan de late kant was, viel ik bij het nuttigen van de boterham en het bekijken van de fileberichten met mijn neus in Goedemorgen Nederland. Bij het aanschouwen van kersverse presentatrice Daphne Bunskoek, merkte ik zowaar dat haar beeltenis effect had op mijn hormonenhuishouding. Nu gebeurt mij dat vaker, zo spontaan, dus echt opmerkelijk vond ik dat niet. Maar toen ik onderweg naar mijn werk merkte dat ik nog steeds onstabiel op mijn zadel zat, viel ineens het kwartje. Ik besefte plotseling dat ik al die jaren de roep van mijn lichaam had genegeerd, dat ik de waarheid omtrent mijn gevoelens en seksuele voorkeuren al vanaf mijn jonge jaren naar mijn onderbewustzijn had verdrongen, kennelijk in de hoop dat het knagende gevoel van binnen vanzelf over zou gaan als ik er niet aan zou denken.

Maar het feit is dat ik er niet langer omheen kan: ik ben een dwangmatige liefhebber van ochtendseks. Er is niets fijner dat een lekker robbertje ochtendfleppen, een flink pak wip voor het afgaan van de wekker en wakker worden door een lome felatio. Niets lekkerder dan een flinke beurt om de ochtend vol energie te beginnen fluitend de rest van de dag door te komen. Ik heb het altijd geweten, ben mij er ook in mijn verleden regelmatig flink aan te buiten gegaan, maar heb het kennelijk in de loop der jaren omwille van stabiliteit binnen mijn huidige relatie naar de achtergrond geschoven.

Het vervelende is namelijk dat Suffinnetje een echt avondmens is en griezelt van het idee om voor het avondeten tegen een tampeloeris aan te lopen. 's Morgens vroeg blieft zij aan haar lijf geen polonaise en al zeker geen vreugdevolle penetratie. Seks is het perfecte slaapmutsje, het sfeervolle einde van een mooie dag, het toefje slagroom op haar pruimenvlaai. En iets anders is er niet.

Ooit heb ik wel gepoogd haar begrip voor mijn afwijking bij te brengen, maar het werd nooit wat. Het koste te veel energie, ze kon het aroma van ochtendlijke lichaamssappen niet verdragen, of de soepelheid en ontvankelijkheid des vlezes ontbrak in z'n geheel. In ieder geval, het werd niks. Ik wilde 's morgens wippen en zij 's avonds.

Het feit dat ik besloten heb mijn ware aard te erkennen en niet langer meer te verdringen, plaatst mij voor een vervelend dilemma. Ga ik mijn geaardheid uit de weg omwille van de stabiliteit van mijn relatie en doe ik zo afstand van mijn innerlijke drang? Of kies ik voor mijn eigen belang en eis ik erkenning van mijn ware gevoelens, wetende dat mijn lief mij daarin wellicht niet tegemoet kan komen, met alle gevolgen van dien?

Er is nog een derde mogelijkheid: het compromis. Oftewel het zoeken naar een middenweg, het bekijken van mogelijkheden om ergens tussenin bij elkaar te komen. Maar ook daar zie ik een paar logistieke beren op de weg. We zijn beiden nogal gek op onze nachtrust. En voor wat betreft de enige andere mogelijkheid: ik geloof nooit dat mijn of haar werkgever daar in trapt...

daphnetmf.jpg

Door Suffie

Woensdag 18 September 2002 te 10:27 pm

Geplaatst in Seks & Lust

negen reacties

 1. En als dat Suffinnetje is, ging ik voor ‘s avonds!

   Horzel

  Horzel

  19-09-’02 08:53

 1. als dat suffinnetje is zou ik mn baan opzeggen en de hele dag aan het rollebollen gaan!

   watgeefik

  watgeefik

  (URL)

  19-09-’02 09:18

 1. Klein technisch vraagje: spring jij dan eerst uit bed om je tanden te gaan poetsen of maakt het uit de bek stinken deel uit van het ochtendlijke paargedrag?

   fr?d?ric

  fr?d?ric

  (URL)

  19-09-’02 09:51

 1. Uit eigen ervaring weet ik dat ‘s ochtends errug moeilijk kan zijn. Daarbij is de ochtend redelijk streng georganiseerd rond wassen, aankleden, ontbijt en andere rituelen dat het er qua tijd snel bij inschiet. Misschien de wekker een half uurtje eerder zetten…?

   Avondmens

  Avondmens

  19-09-’02 10:38

 1. Of wellicht zelf loom van start gaan en hopen dat dat bij Suffinnetje ook de lusten opwekt? Zou zomaar kunnen werken :-)

   Marti

  Marti

  (URL)

  19-09-’02 11:28

 1. Oops – die ging te vroeg, past wel aardig bij het onderwerp. Wilde dus zeggen: “en wakker worden door een lome felatio” zou twee kanten op kunnen werken. Succces ;-)

   Marti

  Marti

  (URL)

  19-09-’02 11:29

 1. Ja wekker ietsje vroeger zetten en gelijk voor een champagne ontbijtje zorgen… Sufinnetje h??l rustig wakker maken, etc. etc. Zal niet elke dag werken maar toch, kans op succes lijkt me aanwezig. En in het weekend?

   Omar

  Omar

  (URL)

  19-09-’02 12:44

 1. Binnen het kader van de nieuwe ‘verlofknip’ die het kabinet voor ons in petto heeft (of hoe dat ook weer heten mag) zou er toch iets met de werkgever te regelen moeten zijn.
  Verbal Jam pleit dan ook voor de ‘wipknip’.

   verbaljam

  verbaljam

  (URL)

  19-09-’02 18:39

 1. Heren, dit is Daphne… Maar Suffinnetje zou jullie niet anders stemmen…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  19-09-’02 19:44

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.