Reality thriller

Drie reacties

Die Stefan, laten ze die in ieder geval in hemelsnaam zo lang mogelijk in het BB huis handhaven! Echt, deze man gaat in de nabije toekomst een stukje realitytelevision verzorgen zonder weerga.

Op zich hoef ik de gebeurtenis zelf niet te zien, zoveel goeie smaak heb ik dan nog wel. Maar het lijkt me prachtig om die dames achteraf met elkaar te horen nabespreken, verdwaasd, geschokt en misschien zelfs ongelovig. Ongetwijfeld zal één van hen een halfslachtige poging doen om met een tissue de bloedsporen van de muur te vegen, terwijl een ander besluiteloos met een afgerukte hand bij de WC-pot staat. Misschien zal er eentje zachtjes huilen terwijl ze de laatste, ondefinieerbare weefselresten tussen haar nagels en tanden vandaan pulkt. En er is er altijd ééntje die rationeel blijft, die de anderen ervan zal proberen te overtuigen dat de schade beperkt kan blijven als ze allemaal hetzelfde verhaal vertellen....

En misschien zal de regisseur er voor kiezen om in zijn eindshot, terwijl de tune langzaam opzwelt, zachtjes in te zoomen op één van de weinige nog herkenbare resten van het hoofd van Stefan, dat als een platgereden poedel op de plavuizen ligt.

Reality TV is leuk, maar een beetje actie is nooit weg...

Door Suffie

Donderdag 19 September 2002 te 7:39 pm

Geplaatst in Het leven

drie reacties

 1. Tot nu toe was het behoorlijk bloedeloos ja. Aktie willen we, harde aktie.

   Ab

  Ab

  (URL)

  19-09-’02 22:01

 1. Ik begrijp totaal niet waar dit over gaat, maar als ik jullie zo hoor is teletekst spannender en zeker van hoger intellectueel niveau.

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  20-09-’02 19:23

 1. VJ, het telefoonboek is spannender en van hoger intellectueel niveau….

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  20-09-’02 19:54

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.