'Heavy shit, man!'

Geen reacties

In Maleisië werkt men aan een wet om het snuiven aan koeienvlaaien te verbieden. Wat blijkt namelijk, van de uit de poep opstijgende zwaveldampen schijn je knetterstoned te worden. En veel drugsverslaafden voorzien zich op deze wijze van hun dagelijkse kick. Maar de authoriteiten zijn er minder blij mee. Ze vinden het geen gezicht, al die junkies die zich op straat boven de koeiepoep een verknettering zitten te sniften. En dus wordt het verboden.

Kortzichtig eigenlijk, want zeker in een land als Nederland zou dit d? oplossing voor het drugsprobleem kunnen betekenen. Geen dealers meer op straat, geen gebruikte spuiten meer in de bosjes, geen ongelijke strijd meer tegen internationale drugskartels en vooral ook, geen bolletjesslikkers meer...

Nu zouden we twee vliegen in één klap kunnen slaan, door het invoeren van het poepsnuiven te laten samenvallen met de aanpak van het hondepoepprobleem. Zo zouden we onze honden in het vervolg moeten laten wennen aan een dieet van Bixkoeken en gras, maar slimmer is het wellicht om mensen er toe te bewegen hun huisdier om te ruilen voor een koe. De voordelen spreken voor zich: koeien zijn slim en vriendelijk, loeien bij onraad, kunnen snel kunstjes leren en passen met hun neutrale kleuren uitstekend in het straatbeeld. Bovendien zorgen grazende koeien uitstekend voor de doorgaans slecht onderhouden plantsoenen en parkjes in onze stedelijke gebieden. Dat we ook nog eens opbouwend bezig zijn met het inkrimpen van onze veestapel, maakt het plan helemaal af.

En de drugsscene? Die gaat veranderen. De methadonbus wordt een mestkar, smokkelboten worden veewagens, hennepplantages worden kinderboerderijen en de verslaafde medemens, die voorheen voornamelijk bezig was om zichzelf met vervuilde naalden allerlei gevaarlijke troep in te spuiten, met alle gevaren van dien, hoeft voortaan op straat slechts even door de knie?n te gaan om zijn roes te ervaren.

Een volledig sluitende oplossing? Nee, helaas niet. Naast de betreffende kategorie verdovende middelen, bestaat er namelijk ook een kategorie bewustzijnsverscherpende middelen, zoals cocaïne, XTC en een handjevol verschillende partydrugs. En dat effect schijnt heel anders te zijn dan het effect van een flinke vleug koeiestront...

Misschien loont het dan ook de moeite om eens te kijken naar de chemische samenstelling van kattezeik..!

' I love the smell of catpee in the morning!'

vlaai.jpg

Door Suffie

Zondag 22 September 2002 te 4:17 pm

Geplaatst in Het leven

Geen reacties

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.