Even met de ogen knipperen...

Zeven reacties

De advokaat van "Big Willem" van Boxtel, voormalig president van het Nederlandse "chapter" Hells Angels, wil graag dat alle verhoren van zijn deze week aangehouden cli?nt op video wordt opgenomen om er zeker van te zijn dat deze eerlijk verlopen. Volgens de advokaat wordt Big Willem tijdens verhoren onder druk gezet en bang gemaakt door de politie.

Die laatste zin zal ik voor de zekerheid even herhalen...

Volgens de advokaat wordt Big Willem, onder andere ook opzetter en leider van de voormalige Knokploeg Oost en verdacht van moord, doodslag, afpersing, (zware) mishandeling, handel in drugs en vuurwapens, onder druk gezet en bang gemaakt door de politie....

Door Suffie

Woensdag 19 Oktober 2005 te 08:52 am

Geplaatst in Raar

zeven reacties

 1. H? foei toch! Dat heeft Willem toch niet verdiend? Die jongen is z? lief voor z’n oma…

  Eric

  Eric

  (URL)

  19-10-’05 09:09

 1. De politie is ook best eng hoor …

  karin

  karin

  (URL)

  19-10-’05 09:49

 1. Oh jee! Die nare agenten! Is Big Willem minder stoer als-ie alleen is? Of zijn ze heel gemeen en trekken ze stiekem aan zijn haren?

  Marti

  Marti

  (URL)

  19-10-’05 11:06

 1. Aha! Uit de krant: “Volgens Van Gessel is Van B. daar onder meer toegevoegd: ?Straks kom je in de lik en heb je een probleem?.”
  Dus d??rom issie bang!
  /me kan een grijns niet onderdrukken

  Marti

  Marti

  (URL)

  19-10-’05 11:10

 1. Heu.. ik ben bang dat het kapsel van BW zich niet echt leent om er aan te trekken. Of je moet iets voor ogen hebben dat ?cht onmenselijk is… ;-)

  Leugenaar

  Leugenaar

  (URL)

  19-10-’05 13:07

 1. Ik was toch stellig van mening dat de pliesie je beste vriend was? Hebben ze Willem die pet ook al laten passen…??

  Opa-Buiswater

  Opa-Buiswater

  19-10-’05 16:33

 1. helemaal mee eens…oneglooflijk…zien we big willem al trillend als een rietje in een hoekje van zijn cel zitten huilen om zijn mammie???dacht ut niet….

  blue

  blue

  (URL)

  19-10-’05 22:39

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.