Hij speelt de bas...

Elf reacties

Een raar leven heb ik zo...

Eergisteren zat ik nog uit te huilen bij een collega-logger over het feit dat de bodem van mijn emmer vol inspiratie aardig in zicht begon te komen, deels te wijten aan een gebrek aan spanning en sensatie In Real Life, gisteren werd ik door een voormalig muziekcollega gebeld met een wel heel bijzonder voorstel...

Nu heb ik mijzelf altijd streng opgelegd om op mijn weblog niet in te gaan op de aard en omstandigheden van mijn huidige of vroegere werkkring of andere bezigheden. Dat zal ik ook nu niet doen, maar het kwam er op neer dat hij het gezelschap, waarvan wij ooit deel uitmaakten nieuw leven wilde gaan inblazen en dat hij daarbij weer graag van mijn diensten en expertise gebruik wilde maken, in ieder geval tijdelijk, mogelijk langer....

Ik heb er ondertussen menig uurtje over nagedacht, voors en tegens bekeken, de boel met het gezin doorgenomen en ook al omdat mijn maat zich had voorgenomen het deze keer niet zo uit de klauwen te laten lopen als een vorige keer (lucratief, maar erg belastend..), heb ik hem vanmorgen gebeld en gezegd dat ik op zijn voorstel in zou gaan. Ik ga weer spelen! Serieus en op niveau, althans als ik mijn stramme vingers in de komende weken een beetje los kan krijgen en mijn werkzaamheden bij mijn reguliere baas mij toestaat om als een beest te gaan oefenen.

Toen ik vanmorgen achter mijn computer stapte om mijn enthousiasme en blijdschap met jullie te delen, besefte ik mij plotseling dat mijn beslissing wel eens ernstige gevolgen kon hebben voor mijn andere favoriete bezigheden, waaronder dit weblog....

Wat moest ik? Stoppen? Nee, dat niet.... Dat wordt alleen maar weer boegeroep op andere logs en nog meer boegeroep als ik over enkele tijd de draad weer zou oppakken (Overigens verwacht ik dat het commentaar zowiezo niet van de lucht zal zijn...). Wat rustiger aan doen? Dat kan ik niet, dat heb ik al eerder bewezen. De gang naar de computer is te makkelijk en voor je het weet zit je weer uren per dag aan het toetsenbord. Ik moest iets verzinnen waarbij ik minder tijd achter het scherm kon gaan zitten en toch kon zorgen voor regelmatige verversingen.

Vele mogelijkheden heb ik bekeken. Laten gastloggen door een groepje andere loggers leek mij een aardig alternatief, maar ook zij zitten met hun eigen bezigheden en eigenlijk wil ik ze niet lastigvallen met mijn sores. Luna hielp mij wellicht onbewust aan een ander idee. Tijdens haar vakantie liet zij een oude studiegenoot opdraven om haar log tijdelijk te bemannen, iemand die niets, maar dan ook niets met webloggen te maken had...

En dus ben ik gaan bellen met mensen uit mijn vrienden- en kennissenkring en uiteindelijk heb ik iemand gevonden die in de komende periode suffie.com met mij wil gaan delen.

Ik hoop dat ze jullie bevalt...

Door Suffie

Zondag 22 September 2002 te 8:20 pm

Geplaatst in Het leven

elf reacties

 1. Had je hier niet even iets meer over kunnen vertellen onder het DIVjes tellen? Sjeetje Suffie! ;-) Geniet er van en ik heb een sneaky id dat we het met Lynda wel kunnen vinden…

   Marti

  Marti

  (URL)

  23-09-’02 08:44

 1. Nou, geniet maar van je randaktiviteit en laat die ‘zij’ maar opdraven: het zal ons benieuwen :)

   fr?d?ric

  fr?d?ric

  (URL)

  23-09-’02 09:56

 1. Hum, wordt ik hier afgeschreven of zo?? ;-)))

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  23-09-’02 10:13

 1. En wanneer/waar kunnen wij de eerste mp3’s van uw muzikale hoogtepunten downloaden?

   Demmer

  Demmer

  (URL)

  23-09-’02 10:52

 1. Volgens mij is het zo dat artiesten heel wat uurtjes “onderweg” zijn naar een optreden. Ik zou zeggen, benut die uurtjes.

  Zo blijf je tenminste uit de vaak onvermijdelijke reisdip, en kun je ons mooi verslag doen van de bijzonderheden van een optreden.

  Ben overigens erg benieuwd of we je eens kunnen aanschouwen. Ergens.

   Rolandow

  Rolandow

  23-09-’02 11:11

 1. Hoe weet Marti nou weer dat ze Lynda heet? Wordt ons hier weer essenti?le informatie onthouden?
  En ik hoop toch wel dat wij nog regelmatig mogen blijven genieten van Suffies Sappige Verhalen!

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  23-09-’02 11:15

 1. Volgens mij krijgt kwikzilver suffie nu pas de Allersappigste stories! Wat een verrassende ontwikkeling. Grijpen die kans!

   elisa

  elisa

  (URL)

  23-09-’02 11:53

 1. Demmer: als het zo ver komt, kunnen we ons naar de dichtst bijzijnde Free Record Shop spoeden…

  Rolandow: hou de billboards in de gaten, maar trek er maar een paar maanden voor uit…

  VJ: ik ben bang dat ik het testpostje in mijn sidelog niet vlot genoeg heb weggehaald…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  23-09-’02 11:57

 1. Klinkt als het verhaal van de Blues Brothers ;-)

  ben benieuwd naar de gasstlogger/ster !

   Frank

  Frank

  (URL)

  23-09-’02 12:40

 1. En nu maar zien of gastloggers jou muzikale talenten omhoog kunnen stuwen. Je moet toch ergens je inspiratie weg halen ;-)

   Neneh

  Neneh

  (URL)

  23-09-’02 15:42

 1. Lynda is tamelijk inspirerend! En ik hoop dat haar verhalen net zo gaan zijn… ;-)

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  24-09-’02 21:57

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.