Su(r)fles...

Acht reacties

Gisteravond heb ik Surfles genoten van mijn virtuele gastheer, uw Suf. En dat was een enerverende gebeurtenis!

Rogier en ik hadden thuis een supersnelle computer, compleet met alle toeters en bellen. En natuurlijk een flitsende internetverbinding. Maar om nou te zeggen dat we er gebruik van maakten.. Nee, niet echt...!! Een beetje emailen en af en toe updates voor mijn muzieksoftware downloaden, en daar hield het wel zo'n beetje bij op. En het meest spannende wat Rogier op het internet deed was sites met vunzige plaatjes bekijken. Ooit heb ik daar eens, min of meer voor de leut, iets van gezegd, maar dat vond hij hypocriet; hij was alleen maar op zoek naar 'mijn jeugdzonden'. Tja..., daar kon ik weinig van zeggen!

Ironisch genoeg is die computerweelde net verdwenen nu ik me voor het internet ga interesseren. Will, de vriendin waar ik tijdelijk verblijf, heeft een computer die met kolen wordt gestookt, net snel genoeg voor de letterspelletjes van haar zoontje en voorzien van een 28K8 modem. Niet echt geschikt om even ontspannen te surfen, rooksignalen gaan vermoedelijk sneller (komt goed uit, Will rookt als een ketter!!). En dus kijk ik zo af en toe mijn mentor lief en dan mag ik zo maar voor niets een paar uurtjes op zijn computer rommelen.

En gisteravond viel ik in de prijzen! Vrouwlief was uit eten met collega's en het zoontje van mentorlief lag heerlijk te slapen. En al gauw zaten we met z'n tweeën voor het scherm en kreeg ik een gratis rondleiding door "weblogland". Kostelijk! Van alles heb ik gezien en gelezen: schrijvers, journalisten, psychopaten, ICT'ers, huismoeders, wetenschappers, dichters, lolbroeken en zielepoten. Gegierd van het lachen hebben we samen. En nog gezelliger werd het toen mijn gastheer een fles Amaretto uit de kast trok!

We waren allebei al aardig teut, toen Suf's vrouw thuiskwam. Een leuke vrouw, charmant en aardig. Maar ze was duidelijk niet zo enthousiast over de aanslag die we hadden gepleegd op haar fles Amaretto. Gelukkig was ze wel zo vriendelijk om me even met de auto thuis te brengen (ze vond de taxi niet zo'n goed idee), maar erg spraakzaam was ze niet. Hopelijk laat mentorlief haar mijn 'jeugdzonden' niet zien. Dan zijn de volgende keer dat ze ons zo aantreft vast de rapen gaar!

Door Suffie

Vrijdag 04 Oktober 2002 te 10:51 pm

Geplaatst in Het leven

acht reacties

 1. Dat wordt neuken, ik voel het aan me water!!

   Blaatschaap

  Blaatschaap

  05-10-’02 00:01

 1. welnee blaatschaap, dit wordt een geweldige trip ‘around weblogland’ Ik wens Lynda juist heel veel plezier met de maffe rafeleindjes van logland! Het ligt hier niet allemaal voor de hand, toch? Maar zo’n suffe mentor is al het halve begeleidingswerk.

   carin

  carin

  (URL)

  05-10-’02 00:42

 1. Ik hoop dat U & Suffie ook vrolijk & welgemoed mij heeft mogen bekijken, zijnde ik & m’n weblog. Maakt me niet uit in welke hoedanigheid ik Weblogland vertegenwoordigde; ‘t doet mij genoegen U te gieren hebben gebracht. Een vriendelijke groet, ik hoop dat U wel weet waarvandaan.

   Ton

  Ton

  (URL)

  05-10-’02 01:11

 1. Ton, sterker nog… ze schijnt ook van La Chouffe te houden….

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  05-10-’02 11:53

 1. Maar ik neem toch aan dat “jeugdzonden” betekent. dat je ergens in je blote reet op het internet staat??

   Blaatschaap

  Blaatschaap

  05-10-’02 12:30

 1. Hij die zonder zonden is poste den eersten post

   bicat

  bicat

  (URL)

  05-10-’02 13:26

 1. Ik hou van meer dan La Chouffe. Overigens moet die Mac ooit nog ‘ns overhandigd worden.

   Ton

  Ton

  (URL)

  05-10-’02 19:28

 1. Ton: zie dit als een kleine reminder… ;-) Binnenkort wordt hij gescoord….!

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  06-10-’02 11:23

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.