Suffie gaat paintballen

Zeven reacties

Eikel! Lul! Zak! Naïef stuk vreten! Je had toch beter kunnen weten? Stommeling! Suffe kip! Bord voor je kop en oogkleppen voor! Dat had je toch op je sokken kunnen aanvoelen? Niet zeuren dus, maar moedig dragen en nooit, nee nooit meer intrappen!

Maar de uitnodiging was leuk... Beste (..), stond er. Hierbij willen we je graag uitnodigen om aanstaande zaterdag met ons te gaan paintballen. Zie het als een blijk van waardering voor de periode dat je onze teamchef was. Alle kosten worden door ons betaald en we sluiten af met een barbeque en een drankje. Een routebeschrijving voegen we bij. Laat ons even weten of je kan. Groetjes van (..)

Tot tranen toe geroerd, was ik. Wat een lief gebaar! Wie zou daar onberoerd onder blijven..?

Tot op dat moment had ik nooit gepaintbald. Maar ik wist wel wat het was. Oorlogje spelen voor volwassenen, frustratieschieten voor boekenwurmen en een speelse manier om de pikorde in bedrijven vast te stellen. En natuurlijk een prachtige manier om, onder het mom van een spelletje, even wat recht te trekken met je achterbakse collega, die streberige chef van die andere afdeling en met die gozer die niet met z'n poten van je secretaresse kon afblijven. En natuurlijk met de baas! Wat een prachtige manier om die despoot eens te grazen te nemen, om je tijdelijk even te bevrijden van het juk dat hij al die jaren over de afdeling heeft heengelegd, om na al die jarenlange vernederingen die dictator eens te laten zien wat je van hem vindt. En natuurlijk is het allemaal een spelletje, gebeuren al die kleine ongelukjes op een veel te korte afstand niet expres. En is het uiteraard stom toeval dat iedereen een schone overall bij de organisatie inlevert, behalve de baas, die druipend van de verf voorzichtig zijn blauw wordende plekken betast....

Al die beelden verdwenen toen ik aankwam op het terrein en werd begroet door twintig enthousiaste, jonge mensen, die mijn schouders klopten en mijn wangen kusten. Ik werd in een camouflagepak gehezen, kreeg een Darth Vader masker over mijn hoofd en kreeg tenslotte een luchtdrukwapen in mijn handen gedrukt. We kregen met de hele groep uitgebreide instructie, compleet met veiligheidsvoorschriften en werden uiteindelijk in twee teams het bos ingestuurd.

Daar werd het roofdier in mij wakker. Adrenaline bruiste in mijn aderen, mijn spieren spanden als staalkabels over mijn lichaam. Mijn jachtinstinct kwam tot leven en geruisloos bewoog ik mij over het terrein, mijn blikken scherper en doelgerichter dan ooit.

Maar er was iets mis. Waar was de rest van het team? Waarom hoorde ik niets meer? En waarom voelde mijn magazijn met verfballetjes zo licht aan? Op dat moment barstte het gehuil van uit de bomen los, en toen het eerste verfballetje op mijn voorhoofd te pletter sloeg, bedacht ik me iets: carrièretechnisch gezien is het niet altijd slim om je baas eens flink aan te pakken. Maar zodra hij als zodanig is opgerot, houdt niets of niemand je meer tegen om nog eens flink met z'n allen je gram op hem te halen....

En wat heeft u het meest geraakt dit weekend??

Door Suffie

Zaterdag 05 Oktober 2002 te 1:12 pm

Geplaatst in Het leven

zeven reacties

 1. O wat leuk! Ik zie het voor me! Geweldig stuk. :-))

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  05-10-’02 16:25

 1. hihihi… Hahaha! HAHAHA! Woeeeeehahahahaha! snik

   Marti

  Marti

  (URL)

  05-10-’02 18:58

 1. Lekker onschuldig agressief doen :-)

   Ab

  Ab

  05-10-’02 19:48

 1. Wees blij dat het geen survival in de Ardennen was! Abseilen aan bijna doorgeknipte touwtjes, raften in een lekke rubberboot, biken op leeggelopen bandjes…. Om nog maar te zwijgen over een proeflesje parachutespringen.

   carin

  carin

  (URL)

  05-10-’02 23:49

 1. Heb nog altijd een ‘schotwonde’ op mijn been van de laatste paintball met het bedrijf… en dat is ondertussen meer dan 3 maanden geleden. Bij een collega boorden we een paar van die verfkogels door de overall en door het t-shirt dat hij eronder droeg. Veilige afstand is voor mietjes :)

   fr?d?ric

  fr?d?ric

  (URL)

  07-10-’02 10:31

 1. wat dom zeg

   sannie

  sannie

  05-05-’03 14:54

 1. wat een klote site zeg je kunt het beter over voetbal hebben.Feyenoord wordt volgend jaar nummer 1 en dan gaan ze de champions leage winnen
  Feyenoord rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

   sannie

  sannie

  05-05-’03 14:56

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.