Uitlenen

Vier reacties

Die Will, bij wie ik tijdelijk inwoon, is lang niet zo'n onschuldige alleenstaande moeder als ik dacht. Daar kwam ik gistermorgen achter, toen ik als een zombie door het huis heen dwaalde, met een verschrikkelijke hoofdpijn en zoekend naar een aspirientje. Will was met een vriendin de stad in en haar zoontje zat het weekend bij zijn vader. En natuurlijk was er nergens in huis ene pilletje te vinden.

Net als veel vrouwen word ik erg ongelukkig van hoofdpijn. In passieve wanhoop liet ik me uiteindelijk op Will's bed ploffen en trok in een laatste opwelling een laatje van haar bedkastje open.

U raadt het al. Geen aspirientjes, wel een flink uitgevoerde vibrator. Zo'n Tarzan, met allerlei knopjes, van die witte balletjes in de schacht en de batterijen in topconditie. Op dat moment vergat ik gewoon even te zwelgen in zelfmedelijden. Uit perverse nieuwsgierigheid trok ik de la verder open en daarna de andere drie. De oogst: drie vibrators, een dildo met een zuignap en een aantal kleinere speeltjes, zoals eitjes, balletjes, smeerseltjes en een prachtige, roze butterfly. Zo goed en zo kwaad als het ging borg ik alles weer op, zoveel mogelijk op de oorspronkelijke plaatsen. Daarna kroop ik met een enorm schuldgevoel mijn bed weer in.

Toen Will 'savonds thuiskwam, was ik aardig opgeknapt. We haalden samen chinees. Will babbelde honderduit over haar belevenissen die dag, maar ik voelde me beroerd. Mijn beste vriendin en ik had haar vertrouwen geschonden. Wat moest ze wel niet van me denken als ze er achter kwam? Ik besloot het enige juiste te doen, en biechtte mijn vondst op.

Tot mijn stomme verbazing was Will helemaal niet kwaad of gegeneerd. Integendeel, ze leek het allemaal heel normaal te vinden en babbelde voluit over de voordelen van speelgoed ten opzichte van echte mannen: ze laten je niet in de steek, gaan niet vreemd, hebben nooit zin als jij het niet hebt en vallen ook niet op de meest onmogelijke momenten in slaap. En mocht ik daar behoefte aan hebben, babbelde ze vrolijk verder, dan mocht ik er gerust eens eentje lenen..!! Daarna at Will vrolijk verder, maar ik kon geen hap door mijn keel krijgen.

Ik ben niet preuts of zo en ik ben er van overtuigd dat speelgoed een bijdrage levert aan goede seks. Ik ben er zelf ook bepaald niet afkerig van. Maar vibrators van elkaar lenen?? Dat lijkt me nou niets. Ik zou zo'n ding niet kunnen gebruiken, wetende dat hij twee dagen daarvoor nog in iemand anders d'r poes zat. Okee, hygi?ne bepaal je zelf. Als je zo'n ding gebruikt, maak je hem achteraf ook schoon, zelfs als je de enige bent die hem gebruikt. Het is gewoon het idee dat me afstoot.

Eigenlijk ben ik wat dat betreft een hypocriete trut. Een vibrator van een ander lenen doe je niet, dat is vies. Maar even makkelijk stap je wel met een getrouwde vent in bed.

Ik geloof dat ik weer hoofdpijn krijg!

Door Suffie

Zondag 06 Oktober 2002 te 5:34 pm

Geplaatst in Seks & Lust

vier reacties

 1. Hypocriet zijn we allen, maar dit toegeven is al heel wat…

   vanzo

  vanzo

  (URL)

  06-10-’02 18:54

 1. Zou je daar geen speciaal spul voor hebben???

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  06-10-’02 19:49

 1. Jawel Suf, overal te koop en het noemt zich “gezond verstand”.

   vanzo

  vanzo

  (URL)

  06-10-’02 21:16

 1. “En mocht ik daar behoefte aan hebben, babbelde ze vrolijk verder, dan mocht ik er gerust eens eentje lenen..!! “

  Dit zinnetje heeft mij een flinke hap cornflakes met melk over mijn toetsenboard doen sproeien.

  En dat op de vroege morgen

   Pheser

  Pheser

  (URL)

  07-10-’02 08:36

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.