Heterotype stereoseksuelen

Twaalf reacties

Weet u wie er nou eigenlijk de sukkels zijn op seksueel gebied? Wij, de heteroseksuelen. Die anderen, die hebben het prima voor elkaar.

Kijk, nog niet zo lang geleden was het allemaal helder. Wij waren normaal en die anderen, die weken af. Lesbo's en homo's, wij wisten hoe het zat. En anders vroegen we het gewoon: 'wie van jullie is nu het mannetje? En wie het vrouwtje?' Maar eigenlijk wisten we het wel. Bij de lesbische stelletjes was het eenvoudig. Het vrouwtje: tenger, Mathilde Santingkapsel en roze driehoekje in haar oor. Het mannetje: grofgekapte Oostduitse kogelstootster met allergie voor schone kleding. En homo's? Ook geen probleem. Mannetje: vette snor, spieren, leer en kettingen. Het vrouwtje: geblondeerd, oorbelletje, wijde spijkerbroek en roze shirtjes. O, wat heerlijk toch, die veilige en overal geldige stereotypes.

Helaas voor ons blijkt het allemaal anders te zijn, blijken onze stereotypes waardeloos. Maar waarom dan die drang om homoseksuelen zo'n rolverdeling op te leggen? Omdat we bang zijn. En jaloers. Bang en jaloers omdat een heteroseksuele relatie zo verschrikkelijk beperkt is.

Neem nou eens seks. Wat geweldig als je van het zelfde geslacht bent. Geen vaste rolpatronen, moeiteloos wisselen van plaats, van elkaar weten hoe je in elkaar steekt. Geweldig toch? Standje 69 in perfecte fysieke symetrie, bij dames volledig in balans, bij heren rotsvast gekoppeld. En bij de meer 'klassieke' posities? En kwestie van omdraaien en de rollen zijn verwisseld. De gepenetreerde penetreert en de uitvoerder ondergaat. Samen genieten van een hulpstuk? Geen probleem.

En wij? Wat een stumperige, rolvaste vertoning. Die hele Kama Sutra die door iedereen zo wordt bejubeld: onzin, negentig procent pure larietechnieken, domweg gebaseerd op dezelfde, vertrouwde pen-en-gatconstructie. En hoezo vastgeroest in rolpatronen? Ik moet de eerste man nog spreken die toegeeft dat hij zijn kransje de avond daarvoor heeft laten oprekken door vrouwlief met de voorbind-janneman. Nee, dat wordt niks...

Maar goed. Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben nou eenmaal zo. En ik zal het ermee moeten doen.

Vanavond maar eens vroeg naar bed. Wie weet heb ik een helder moment...

En waar rolt uw patroon naartoe??

Door Suffie

Donderdag 10 Oktober 2002 te 8:49 pm

Geplaatst in Het leven, Seks & Lust

twaalf reacties

 1. Dit is nou een nuttige posting Suffie! Die gedachten gaan ook weleens door mijn hoofd heen.

  Ten eerste dacht ik bij deze posting: heterosexuelen, bestaat dat nog??? Echter, ik ken veel mannelijke vrienden, met een relatie, die het nooit zouden doen met een man. Soms denk ik weleens: stel, stel, dat hij het zou doen met die en die man :).
  Heterosexualiteit is ook maar een begrip en volgens mij is niemand dat.. want het is maar hokjes-drang. Sexualiteit is een gevoel, wat niet geslachtsafhankelijk is naar mijn mening. Maar toch moet je “puur” sexualiteit niet vewarren met liefde. Liefde gaat meestal wel gepaard met sexualiteit (anders lukt het niet, en ik kan uit ervaring spreken..)..

  Jezelf leren kennen is volgens mij het belangrijkste. Homo/bi-sexualiteit (in de zin van alleen sex.. verdraai mijn zinnen later niet) is vaak wat extremer. Je probeert wat uit, het is spannend en het kan enorm geil zijn. Dat kun je gebruiken voor je latere liefdesleven..

  Damn.. wat een warrig verhaal, hoop dat je de strekking snapt, ik ga het nog even overlezen :)

   CK

  CK

  (URL)

  10-10-’02 21:25

 1. Vergeet ook de bestialiteiten niet! Verdiep je bijvoorbeeld letterlijk en figuurlijk eens in een kameel. Leef je eens in in een hond, leef je eens uit op een varken! De rolverdeling is duidelijk en wanneer je wordt beschuldigd van dierenmishandeling heb je je antwoord klaar: dat is bestiale SM!
  Ook de necrofilie is veel te weinig ge?xploreerd. Zeker hier is de rolverdeling duidelijk: de ander is dood en jij niet. Tenzij ze jou postuum te grazen nemen natuurlijk…
  Maar goed, ‘t is maar een suggestie hoor. Zelf heb ik liever zoiets doodgewoons als een aardige mooie vrouw. En ik zorg heus wel dat ik er niet in vastroest. :-)

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  10-10-’02 22:17

 1. Heb je een roestvrijstale coating Verbal?! ;))

   Omar

  Omar

  (URL)

  10-10-’02 22:31

 1. De meeste cockrings zijn toch van roestvrij staal??

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  10-10-’02 22:33

 1. Diagnose: gebrek aan fantasie.
  Enne… het feit dat ze het jou niet meedelen Suffie, betekent dat DUS ook dat ze het niet doen?

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  10-10-’02 22:44

 1. Nee, maar ik let daarnaast op hoe ze lopen…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  10-10-’02 23:16

 1. Verbal snapt het niet helemaal.. Jammer dat hij de discussie zo een andere kant ophelpt. Bestialiteiten of andere vormen van extreme sexualiteiten (waar de andere partij niet eens KAN zeggen dat hij/zij het niet wil) worden hier aangehaald.

  Beetje kortzichtig Verbal!

   CK

  CK

  (URL)

  10-10-’02 23:39

 1. Oefening baart kunst, Suffie…

   Hippo

  Hippo

  (URL)

  11-10-’02 00:31

 1. Ladies, wat ging er mis met de knipoog?

  Suf, ik beloof dat ik z??r binnenkort een met een stel overheerlijke mannen een feestje ga bouwen en uitgebreid verslag zal doen…

  knipoog

   Marti

  Marti

  (URL)

  11-10-’02 16:18

 1. Beloofd is beloofd…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  11-10-’02 17:05

 1. Gut, probeer ik nog wat extra mogelijkheden aan te reiken, word ik weer serieus genomen!

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  11-10-’02 19:21

 1. Ik mag dus blij zijn met mijn biseksuele geaardheid!

   Lotte

  Lotte

  13-10-’02 18:16

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.