Vibratornijd

Drie reacties

Dat eeuwige gedoe over die batterijen moet maar eens een keertje afgelopen zijn! Vrouwen die de batterijen uit de afstandsbediening van de TV halen, hoe komen ze er bij? En dan ook nog eens met elkaar lopen smiespelen of ze heel slim zijn. Nee, volgens Suffie zit dat heel anders in elkaar.

De grootste boosdoeners zijn die apparaten zelf. Toen Suffie en Suffinnetje voor het eerst aan het experimenteren sloegen, waren speeltjes eenvoudig en zuinig. Maar zo'n Tarzan, om maar eens wat te noemen, die heeft ondertussen meer toeters en bellen aan boord dat de USS Enterprise! Logisch dat zo'n apparaat batterijen vr??t, dat heeft niets met trillen en blijmaken te maken, maar alles met energievretende elektronika, dubbele motoren met bovenliggende nokassen, geluid en licht. De eerste vibrator met ingebouwde MP3 speler ligt ongetwijfeld al klaar bij de groothandel...

Kijk, Suffie is niet onmenselijk. Maar net zoals Suffinntje verwacht dat hij rondkomt met zijn tweewekelijkse fles Jack Daniels, verwacht Suffie dat ??n zo'n voordeelverpakking Varta's (10 stuks, elke zoveel weken in de aanbieding bij de C1000!) op z'n minst een week meegaat! Welnu, Suffie heeft weinig verstand van seksspeeltjes, maar 10 penlites lijken Suffie ruim voldoende voor een week dubbelgepenetreerd vibreren, zelfs als vrouwlief de hele handwerkclub op een laagfrequent-party uitnodigd.

Zelf heb ik in ieder geval mijn maatregelen genomen: om genante taferelen met televisiekijken te voorkomen, heeft Suffie zich een universele afstandbediening aangeschaft die zichzelf voedt met AAA penlites, net een maatje kleiner dus dan in de meeste vibrators past.

Overigens begint in ieder geval ??n dame tot inkeer te komen. Geen gedoe meer met batterijen, maar fijn spelen met energiezuinige, huishoudelijke- en kantoorartikelen.

Suffie's eerste aanschaf in dit kader? Een bezemsteel. Niet dat deze ongebreideld seksueel genot zou kunnen schenken, maar om in geval van nood toch in staat te zijn om vanaf de bank de televisie aan en uit te drukken...

Energiezuinig? Vergeet het maar!!

Door Suffie

Maandag 14 Oktober 2002 te 3:03 pm

Geplaatst in Seks & Lust

drie reacties

 1. Inspirerend stuk! Voor mijn reactie gelieve dus te bezoeken:
  http://www.verbaljam.nl/index.php?itemid..

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  14-10-’02 17:55

 1. Hmmm…….. bezemstelen………doet me denken aan het volgende: http://www.mijnkopthee.nl/piv/entry.php?..

   Ab

  Ab

  (URL)

  14-10-’02 21:11

 1. Aan die link van Bob van Kop Thee zat ik ook te denken…

   Omar

  Omar

  (URL)

  15-10-’02 00:45

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.