Luchtgevecht...

Vijf reacties

Met bloed, zweet en tranen verdedig je je vrije dag bij je baas, omdat je zoon vakantie heeft en je vrouw niet overal voor kan opdraaien. Hij slaat je om de oren met bergen werk en dwingt je op de knie?n met verhalen over werkdruk bij je collega's en loyaliteit ten opzichte van het personeel en het bedrijf.

Maar dapper kom je terug... Je vloekt, tiert, dreigt met opstappen en na een keiharde verbale worsteling jaag je hem de touwen in en bevestigt hij hijgend en met het bloed op de lippen dat je die dinsdag niet hoeft te komen.

Die dag zit je schuldbewust thuis terwijl je zoon al uren lang buiten speelt. En je vraagt je af hoe het je collega's vergaat. Je bent je er ernstig van bewust dat ze door jouw afwezigheid vermoedelijk tot over hun oren in de stront zitten, vanwege het werk dat jij hebt laten liggen. Om je geweten te sussen tik je op de computer een aantal reflectieverslagen die door de drukte zijn blijven liggen.

Aan het eind van de dag log je met trillende handen in op het bedrijfssysteem, om te kijken hoe het je de volgende dag zal vergaan.

Je bek valt open. Je staat niet ingepland... er is geen werk voor je...alles is al vergeven! Woedend verbreek je de verbinding. Waar ging het nou allemaal om?? Gebakken lucht!

Morgen om acht uur belt Suffie zijn baas, dat hij er nog een dagje achteraan plakt...

Eikels...!!

Door Suffie

Dinsdag 15 Oktober 2002 te 10:49 pm

Geplaatst in Het leven

vijf reacties

 1. Suffie weet wel zeker dat chef maar 1 vrije dag toekende na verbale worsteling ?

   G@rp

  G@rp

  (E-mail )

  16-10-’02 00:17

 1. Stond je ?berhaupt nog wel in het systeem?

   jp

  jp

  16-10-’02 10:21

 1. Het zou andersom moeten zijn: dat je alleen maar hoeft te melden wanneer je komt werken.

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  16-10-’02 19:05

 1. En??

   Marti

  Marti

  (URL)

  16-10-’02 20:53

 1. Marti, bij aankomst bleek Suffie’s dag alweer helemaal volgepland…

   Suffie

  Suffie

  (E-mail ) (URL)

  16-10-’02 21:40

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.