Murphy

Drie reacties

Een klant in Studio Suffie. Dat betekent een hele dag in touw. Samen met de klant arrangementen bespreken, een opnameplan maken en instrumenten versnaren. Dan worden de microfoons in de spin gehangen, de catering geregeld en de reeds eerder opgenomen basistracks uit het stof getrokken. Na een uurtje opnemen begint de software te bokken en produceert allerlei bijgeluiden en gekraak in de opnames. Nieuwe drivers installeren, anti virusprogramma's killen, software updaten, setup opschonen, niets helpt. Murphy heeft het verschijnsel Windows ontdekt en slaat meedogenloos en precies op het juiste moment toe...

Slechte reclame voor Studio Suffie. Maar aan de andere kant, dit was mijn eerste klant dit jaar dus de schade blijft beperkt...

Snakt u ook wel eens naar een Mac??

Door Suffie

Zondag 27 Oktober 2002 te 4:19 pm

Geplaatst in La musique

drie reacties

 1. Sure do, al is dat dan niet meteen voor de grotere betrouwbaarheid :)

   fr?d?ric

  fr?d?ric

  (URL)

  27-10-’02 18:11

 1. Je bekijkt het in ieder geval positief, Suffie. Anders had je wel geschreven: ‘dit was mijn laatste klant dit jaar’… :-)

   CasaSpider

  CasaSpider

  (URL)

  27-10-’02 19:24

 1. Moet dan wel een Big Mac zijn.

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  28-10-’02 21:57

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.