Tijd van het jaar

Drie reacties

Morgen heb ik een begrafenis. Van mijn collega Heine, u weet wel. Van de week heb ik ernstig zitten puzzelen hoe ik dit kon combineren met een afspraak die ik voor morgen had staan met een aantal andere collega's uit den lande voor een zogenaamde intervisiebijeenkomst. Uiteindelijk is dat allemaal gelukt.

Gisteren belde ??n van de genoemde collega's uit de lande op dat de bijeenkomst niet door kon gaan. Hij moest namelijk naar een begrafenis...

Heb u het ooit zo zout gegeten? Het lijkt echt wel een epidemie...

Maar bij u gaat alles toch wel goed??

Door Suffie

Donderdag 31 Oktober 2002 te 7:36 pm

Geplaatst in Rotting en Verval

drie reacties

 1. Het zal wel de herfst zijn waardoor er zoveel mensen overlijden. Het vallen van de bla’ren enzo. Hou je taai, Suffie.

   Joeri

  Joeri

  (URL)

  31-10-’02 21:28

 1. Het schijnt ooit eens wetenschappelijk te zijn bewezen dat in het najaar en winter 3A2Fpivotx.net%2Fp64.gif&s=64" title=" Simone" alt=" Simone" align="left" width="32" height="32" />

  Simone

  (E-mail ) (URL)

  01-11-’02 16:46

 1. Die statistieken voor herfst en winter worden volgens mij voornamelijk opgedreven door oudere mensen. Maar de laatste tijd heb ik de indruk dat de hemel ook bij veel jongere mensen aan het recruteren is geslagen…
  Een gekke gedachte misschien: zou het feit dat we al lange tijd geen oorlog meer hebben gevoerd in deze contreien de na-oorlogse generaties te weinig hebben uitgedund?

   verbal jam

  verbal jam

  (URL)

  02-11-’02 13:51

Leave a Reply

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Deze stupide vraag is geen belediging voor uw intelligentie en u kunt ook niets winnen. Wel houd ik hiermee spammers buiten de deur, die meestal uit de Oekraïne of Roemenië komen en doorgaans nog nooit van Jantje Smit hebben geoord.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.